Helgens lördag

Nu har vi krattat och klippt häckarna färdigt! Alla kvistar ligger på flaket och löven är ihoppackade i påsar... *phuu* Imorrn åker vi med det till tippen. Det blir nog flera rundor för vi har massa renoveringsskrot att slänga också...

Resten av helgen är det:
  ¤ 25-års partaj (ska se till att födelsedagsbarnet fotas och gratuleras även på denna blogg, eftersom att han är en trooogen läsare)
 ¤ Förhoppningsvis lite gips-skivor-uppsättning
 ¤ Igentagning av alla program vi missat under veckans gång. önsketänkande. Vi har ett inspelat Bonde att titta på, Oskyldigt dömd och sen har vi missat slutet på Mannen Under Trappan. Jag hatar den serien. Den var visserligen bara i 4 delar, men jag hatar den. För det första för att jag går hemma och är jätte rädd att det helt plötsligt ska stå någon i mitt hus, under de mörka timmarna och se ful och farlig ut. För det andra för att jag känner att jag MÅSTE se klart de 2 avsnitten vi missat för att få något slut på det hela. Men jag vill inte egentligen. (?)

Ska försöka hinna med lite målning. Det blir så fint här hemma. Det blir verkligen resultat på en gång, vilket verkligen driver mig ännu mer!
Detta för att få bort all den onda träningsverken jag åsamkat mig i samband med min heeelt frivilliga Crossfit träning i torsdags, vi körde aggropasset. aj aj aj, :-P men det var en annorlunda och rolig träningsform. Tänker att ni står och slår med slägga och hamrar allt ni kan på ett stort traktordäck, som inte visar någon som helst smärta eller tecken på vekhet. Det var bara att slå och slå och slå. hahahaha... Jag vet inte om min rygg och axelmuskler skrattar lika mycket som jag :-)

Tyvärr missar jag ju lagfesten hemma hos Melle, min back companjon, i helgen. Men man kankse förhoppningsvis springer på dom i kväll eller så, ute på stan :-) Hade varit kul att festa med er, men det får bli nästa gång!!

Thats it for me!

Vad ska ni ha för er? :-)

Här ska...

0-1e354f3ca77b1a915027eb4106dfee11.png

Kolla varifrån!

Här ska krattas löv. Hela familjen är ute och donar :-)


ett litet missöde händer ibland och roligast är det när det händer andra.. haha

Detta hände joss här om dagen.
Själv hade jag typ dött.
Kanske inte under amningsperioden i mitt liv. Då var tutt- fläschning vardag, som om att brösten var vilken arm eller vilket ben som helst. haha

Men helst hade jag nog kankse inte viljat visa pätsen i kassan på ÖB. hahahaha...

Gå in och läs hennes version av det hela... och jag var bara tvungen att lämna en kommentar ;-P
Jag kände att jag gjorde dagens goda gärning där!!! haha

Den här...

2f0b5fcf47124804891ad76770222788.png

Kolla varifrån!

Den här luggen är inte att leka med!


Här var...

0da6a957a5f1fb8ded688a99b3f04885.png

Kolla varifrån!

Här var det randigt :-) underbart vackert. Nu ska jag iväg på ett crossfit träningspass. Helt frivilligt faktiskt! Haha.


Lär hur det ska vara att lära!

Skolan.
Detta ämne ligger mig varmt om hjärtat.
Snart är Elliott där.
Att Norrtälje kommun är bland dom 5 sämsta i landet gör mig inte direkt mindre oroad.
Så har det varit i flera år, men det verkar inte bli någon förbättring i den frågan heller :-(
Vad gör man då?
Ska man behöva flytta? 

En vis man sa till mig en gång "Lina, du borde bli lärare, det är en otrolig utvecklingsmöjlighet plus att man kan få vara med och förändra."
Men nej, tack.

Samme vise man har diktat ihop detta.
Tänkvärt

1. Lär sig barn och ungdomar för livet i morgon, på nätet, på sin fritid? Medan skolan lär för att överleva som skola i nuet?

2. Idag efterfrågar livet utanför skolan IT- kunnande, innovationer och affärsidéer. Hur tillgodoser vi den efterfrågan idag i skolan?

3. I skolan ska man tillgodose och framhäva varje individs styrkor. Men även jobba på svagheterna.

En mycket tänkvärd saga:

Djurens skola

Den moderna tiden hade kommit till skogen och djuren tyckte att man skulle förbereda sina barn för framtiden. Man bestämde att det skulle startas en skola för alla djurens barn.
För att den skulle bli lättare att organisera bestämde man att alla barn skulle ha samma ämne på schemat. Följande ämnen skulle ingå: simning, löpning, klättring och flygning.

Ankan var i början av skolåret en utmärkt simmare, bättre än läraren faktiskt, men det blev snart uppenbart att hon hade svårigheter i löpning och behövde specialundervisning.
Skolan satsade ordentligt på detta och hon fick regelbunden löpträning, på simträningens bekostnad. Den ställdes in.
Mot slutet av läsåret var hon nästan förstörd i sina fötter och nu simmade hon sämre än någonsin.

Kaninen var bäst i klassen på löpning, men blev väldigt nervös och ängslig av sin extra simträning. Ganska snart fick man koppla in skolpsykologen. Den kom fram till att kaninen hadeproblem med sina syskon.

Ekorren var jättebra i klättring, men hade stora problem med flygningen. På grund av detta utvecklade ekorren ett mycket dåligt självförtroende och blev underkänd även i löpning.

Örnen ver ett riktigt problembarn redan från början. Han flög alltid omkring, oavsett vad som stod på schemat. Inga föräldrasamtal eller elevvårdskonferancer hjälpte mot hans hyperaktivitet. I Klättring var han överlägset snabbast upp till toppen av trädet, men ändå blev han underkänd. För han envisades med att nå toppen på sitt eget sätt istället för att göra som man skulle göra.


Det är så sant så sant.
Hur ska man kunna tillgodose alla dessa djurens (barnens) styrkor.. för att inte klampa för hårt på svagheterna och få en jämn balans i det hela?
Alla har sina olika svagheter och styrkor. Tänk om alla barn i skolan skulle få ägna den mesta delen av tiden i skolan åt att göra sådant som man är bra på!? Vilket i sin tur blir intressant att lära mer om. Vilka elitbarn Sverige skulle kunna "producera". Alla blir elitbarn inom det som intresserar en :-)
Och att man även lär sig det man är lite sämre på... fast på ett bättre sätt, ett bättre sätt för en själv.

Detta vore en drömskola i mitt tycke!
Starta upp!

Du vise man, som är min pappa : Lär hur det ska vara att lära!


Nå blejr det innebandy för rejsten av kvällen!!! :-)

Nå blejr det innebandy för rejsten av kvällen!!! :-)

Pöjs å najti najti!!

Å neu blijr jag nästan försejnad pga av dejta!!
(läs på linköpiska)


Hon vaccinerades och blev sjuk för livet.

SKRÄCKEXEMPEL

Samtidigt som det är väldigt tragiskt så är det fascinerande hur vår kropp kan slå slint ibland. Hur är detta möjligt!? Hon kan inte gå framlänges, utan bara baklänges. Men hon kan springa framlänges och prata fullt normalt samtidigt.. men såfort hon stannar så krampar kroppen och hon slöddrar fram orden.
Mycket mystiskt!

Tydligen en på miljonen och det betyder att åtta - nio personer i Sverige skulle kunna bli drabbade.
Har du vaccinerat dig eller tänkt vaccinera dig?
Jag vet varken ut eller in :-/


Vad är...

44195310c2f18f474a8119aa599ca105.png

Kolla varifrån!

Vad är nu detta?! Jo, sånna där kamelionter som man köpte i kiosken under hela skoltiden. Som skär sönder gommen. Ett sådant glas har nu dimpit ner på mitt skrivbord. Skåningen och sockerkungen på denna arbetsplats var inte helt lyrisk över dessa, konstigt nog. Dom gick inte att ha i munnen, han kunde inte andas och knappt svälja. Och att tala var det inte på tal om. Haha. Skånska med en tuch av kameliont är inte att rekommendera. Haha. Trots detta kunde han inte hålla sig borta från dessa godbitar så till slut satt han och bet av bitar, som han sög och tuggade på. Efter ett tag rann det nästan tårar, ingen hade upplyst honom om att det fanns en sträng med surt pulver mitt i. Jag hörde honom tänka 'nej, tacka vet jag en vanlig helig vetelängd'. Men jag är glad iaf. Två ligger redan i magen och jag funderar på en tredje. Men gommen måste få kurera sig lite :-)


En hel timme gratis!!

Wow, det känns som om att jag vunnit på lotto!!
Eftersom att man drog tillbaka klockan en timme inatt trodde jag att Elliott skulle vakna fem/halv sex. Men istället sov han till halv åtta. ALLTSÅ HALV NIO, egentligen!! Detta har aldrig hänt förrut!! Så vi alla tre fick varsin sovmorgon plus att denna gratistimme har resulterat i massor av bra saker.

1. Väggarna i sovrummet är nu färdigslipat och färdigmålat. Golvet kommer att slipas nån gång under veckan.
Jag ha ju inte beskriva i ord hur enormt glad och lättad jag är ang. tapeten!!! Jag går ut och in ut och in, helst flera gånger i timmen för att verkligen försäkra mig om att fläckarna inte tänker dyka upp. *phuuuu*

2. Hörnet och väggarna i vardagsrummet är färdigspacklade och ska slipas till på torsdag... för då far kommer och tapetserar. Det ska bli randigt!! Längtar sååå.

Nu är det korvgrillning i Roslagsspisen som gäller!!!! Myyyyyyyyyyyys

Sen är det tagga tagga tagga till DM-matchen! ;-)

Mycket nu

Det känns som om att jag sprungit flera mil idag. Nån kilometer kanske på matchen. Men hjärnan ger signaler till kroppen att jag nog sprungit några mil. Även innan matchen hade jag samma känsla. Men väl på planen så glömdes allt bort. Adrenalinet började så snabbt att rusa i ådrorna. Snabba beslut och avgöranden. Det gillar jag.
Vi spelade fantastiskt och det blev en vinst med 5-0. Precis vad vi behövde. Hoppas att vi kan ladda om och göra en lika dan match i morgon. För då är det DM -spel.
Som det känns nu så kan jag inte förstå hur jag ska orka pallra mig dit. Men det får morgondagen utvisa. Jag vet att när jag väl byter om och värmer upp så kommer hjärnan att börja tänka på annat, vara på helspänn och göra de snabba besluten åt mig :-)

Tufft nu, saker och ting går inte riktigt min väg. Doktorn ber mig stressa ner. Men jag vet bara inte hur!? Mycket som ska hinnas med, måsten som måste göras och jobbet som kräver sin tid. Magen är inte som den brukar vara kniper, knådar och krampar och den tyder på överstress. Men det här ska jag klara ut på något sätt.. måste bara hitta den rätta stigen. Om det inte finns någon rak stig så får jag hitta de små stigarna runt om som tillslut leder mig rätt. I Know how it works!
Om jag börjar i ena änden och benar av saker och ting en efter en så tror jag att det kommer att kännas bättre tillslut. inte sant!?

Är så ledsen på mig själv när jag måste göra avkall på saker och ting som gör folk och mig själv besvikna :-( Så vill jag inte ha det.. så det är bara att börja jobba på att hitta stigarna :-D

Trevlig helg!


Hörru du "Åke"
Dig tar jag inte seriöst.
En seriös person som ska uträtta något seriöst, behöver inte klanka ner på saker och ting. Det är bara att klicka sig vidare och leta efter nästa.. Ofta man tar sig tid att skriva ett ruttet inlägg?!
Av mina läsare skulle jag ju få klart godkänt iaf :-)
Å det är jag nöjd med :-D

roligt med ordspråk

Vad är detta?
Vem har kommit på dessa?

"Nu har han allt klämt skägget i brevlådan"
- Vem stoppar in hakan i brevlådan (?)

"Bajsat i det blå skåpet"
- Varför är skåpet blått?

"Slagit huvudet på spiken"
- Aj

"Nu har han verkligen satt sig i skiten"
- Geggigt

"Det löser sig sa han som sket i vasken"
- Vem har skitit i vasken? Varför sket han där?

"Det tar sig, sa mordbrännaren"
- (Lisa) varför skulle han va just mordbrännare å inte bara en vanlig liten pyrro?

"Hopplöst fall, doktorn grät"
- Sorgligt!

"som grädden på moset"
- Grädde på moset... Blää

"Pengar under bordet"
- Måste varit någon som lagt dom där från början. Fanns det inget annat bättre ställe att lägga dom på, än under bordet?

"Den som gräver en grop åt andra faller ofta själv däri"
- Det var ju klantigt!

"Kasta inte sten i glashus"
- Jo, lite bara... bara lite... så stenen bara nuddar rutan... lite till...

"Äpplet faller inte långt från trädet"
-Nej annat vore konstigt!

"Många bäckar små"
- klokt!

"Äpplet faller inte långt från trädet"
- Klyftigt

"Först till kvarn"
- Det säger man än idag.. känns som att det har fått en helt annan betydelse. Förut tävlade man antagligen till kvarnen... undar om dom bara malde mjöl där?

"Det var pricken över i:et"


hemlighetsmakeri

Jag håller på med ett litet sidoprojekt...
Hoppas det blir lyckat!
I min fantasi är den det iaf :-)

Gagnar inte er så mycket kanske... men det är därför ni blir drabbade, eftersom jag inte har tid att publicera vettigare inläg... haha

Dessa SNÖskönheter fick jag av min darling, efter hans fylleresa!! :-P
Tillsammans med en m&m påse
*smack*


See ya!


Vi bråkar mer påväg mot jämställdhet

Vi bråkar mer påväg mot jämställdhet.
Sant.

På aftoblandet idag läse jag en artickel om just detta.
Och jag har tänkt på det så ofta.
Förr i världen var mor hemma och skötte hemmet, vilket var ett heltidsarbete och far var iväg på jobb för att tjäna in pengar till hushållet.

Där hade man klart och tydligt sina göromål uppstaplade, dag ut och dag in, år ut och år in.

Sen skulle kvinnan börja jobba, för att pengen inte räckte till ordentligt som mannen tjänat ihop.
Men kvinnan skulle samtidigt sköta hemmet.
Annars är man ju ingen karl, om man sköter tvätten, städar och diskar, kvinnogöra!

Ju mer kvinnan tog för sig på arbetsmarknaden, ju mindre tid fick hon till hemmet.
Pappan skulle helt plötsligt sköta barn, laga mat, tvätta och känna på hemma livet, till 50%.
Det varkar som om att de flesta karlar trivs med sin nya roll i samhället. Sen finns det ju vissa stofiler kvar som hävdar att detta är jävulens påfund...
Idag kan kvinnan lika gärna gå ut och byta däck på bilen, checka oljan eller något sånt där annat typiskt mansgöra.

Men är det så bra!?
Vad bråkar ni mest om där hemma?
Hushållssysslorna?
Ekonomin?
Barnuppfostran?
Egentid?
Sexlivet?
Annat?Våra argumentationer går klart hetast kring vem som ska göra vad, när man har tid, hinner.. osv. Varför jag tog mig min "egna tid" istf att tex damsuga.
Vi har olika meningar om det hela.
Jag anser inte att damsugning måste ske varje dag. Medans karln hemma anser att det är ett strängt måste. Då anser ju jag att det är hans problem, om han mår dåligt av att inte damsugaren brummat runt på golvet innan läggdax.
Och sen har jag märkt att det spelar ingen roll om jag damsuger, tvättar golven och dammar. När han kommer hem slänger han sig på dammsugaren iaf. FAST DET ÄR KLINISKT RENT! TRO MIG! Det har blivit en grej i hans hjärna. Och gissa hur lång tid det tod innan vi insåg det?!!? Typ 2-3 år.
Idag är han lite mer lugn och harmonisk i det hela. Men kan ibland få sina utbrott och drar iväg med damsugaren i värsta quick steppen.
I hans ögon är jag en slarver. och om jag jämför med honom och lisa så är jag det. men i övriga vänkretsen så ligger jag lite över medel i ordning och reda :-)

oj nu halkade jag in på ett sidospår här...

I allafall det här med jämnställdhet. Var det inte lättare förrut? För 100 år sedan hade man skrattat åt ett bråk ang. vem som skulle vabba...

Men vi verkar vara påväg mot nya tider... nya normer och rön.
Jag tror att skiljsmässorna ökat på senare tid för att man inte riktigt kan hitta sin plats i förhållandena längre.
Vem gör vad, när och hur? Hur länge, hur myckt och varför?
Vi är påväg mot nya mer självständiga individer.

Undrar vart detta leder oss???

att tugga luft

Blev bjuden på en fralla med ost och grönt i, på jobbet idag.
En sådär vit med massa svarta, små prickar på.
Det dåliga samvetet kom krypande.
Vitt bröd!?

Men efter första tuggan dämpades ångesten.
Det är nog mer luft i en tugga fralla än i tre andetag.
Plus att man måste skynda sig att att äta upp mackan innan den smular och fnasar sönder.
Jag var snäll och besparade städpersonalen lite tid och åt över papperskorgen.
Tillslut hade nog den slukat mer bröd än vad jag själv hunnit få i mig!


Helg

Kul att se att så många läser fastän att det är helg :-)

Jag slår vad om att ni inte skrattar ihjäl er när ni tittar in här helgtid.
Jag ska bli bättre på att uppdatera bloggen :-D

Jag är lite besviken faktiskt... Jag tog för givet att träningsverken skulle göra mig vek idag.
Igår var nämligen jag och Elliott ute och klippte buskar coh krattade löv i två och en halv timme.
Lite pain kunde det väl givit mig.
Nej nej...
Ut idag igen och ta reda på det hela.

Matchdax idag är det också. Kl 19.40 i Allianshallen. Seeeent, men det ska inte hindra oss :-P
Välkomna!

Jonas jobbar i helgen så jag och Elliott får verkligen mycket egen tid :-)

Nu är det breakfast-time och jag är hungrig som en björn. Men i min värld ska jag inte äta mer än en loppa... helst!

Mina stoltheter

Det här är mina tredje bebisar efter Elliott och kameran.
Ursäkta bildkvaliteten, webbkamera


Nr.1

Är en gåva från Micke, när vi köpt vår första lägenhet.
Blommade jättefint innan vi flyttade in här, men tappade snabbt bladen.
Men nu är den på G igen med tre nya skott.
Röd genomskinlig kruka, placering i köksfönstret. Nr.2

Denna fick jag av Jonas på en årsdag.
Blommade också väldigt vackert när vi
flyttade hit men vissnade fort.
Är nu på G med TVÅ skott!
Röd genomskinlig kruka, placering i köksfönstret. 
 

Nr.3

Detta är en av de älsta jag har.
Kan inte riktigt komma ihåg hur den kom i min ägor.
Blommar rosa och har tre skott på G.
Röd genomskinlig kruka, placering i köksfönstret. 


Nr.4

Denna vita underbara skönhet har två stänger och är inköpt för ca ett år sedan.
Blommade som alla andra vid inflytt men vissnade.
Är nu på G med fyra skott! Härligt!!
Röd genomskinlig kruka, placering i köksfönstret. Nr.5
Denna baby är enorm.
Två ordenligt tjocka stänger som har två skott vardera på G.
Blommorna blir sådär kungligt stora och vita!! :-)
Denna har en hög mörkgrön kruka och står i vardagsrummet.


Nr.6
Denna fick vi typ nyss i inflyttningspresent av Stefan och Jenny.
Blommar vackert.
Placering i vardagsrummet.
Uppdatering sen på hur dessa blir när dom slår ut!! :-)


Även jag misslyckas.
Detta är en knopp som nästan gjorde så att kvisten gick av, så jag "noppade" av den och tänkte att det skulle bli en egen Orkidéindivid.
Men den dog :-(
Ja, jag ska slänga den, vill inte inse mitt misslyckande bara.


Längtar tills alla slåt ut, dom ser ut att ligga i fas med varandra.
Så snart kommer jag att få smultronvägens snyggaste fönster!!


Det här med konsterterFick ett mess häromdagen:
"Lisa + Lina = Backstreet boys i Hovet den 5 dec?"

Ja men visst, ja men självklart.
Vi är ju deras största fans *harkel harkel*
Vi har full koll på dom nuförtiden.
Hovet förresten?
Vad hände med Globen?
Vi dammar av våra gamla fan t- shirtar, cd- skivor och affischer.
Här ska skrikas, gråtas och svimmas av kärlek till dessa grabbar.

Jag klirrar liggunderlag, sovsäck och kudde. Så får du klirra spelkorten, världens-hejdundrande-musikanläggning till uppvärmningen av låtarna och pennor för att måla oss i ansiktet med. 
För här ska köas!!
Hmm.. låt mig se... den 5e då blir det den 3e utanför hovet.
Eller fan... undrar vilket hotel dom bor på!?
Klart vi måste invardera det med!! Med autografpapper och skrik.
Så dom känner sig riktigt välkomna :-)
Så den 3e utanför hotellet och sen på natten så sover vi utanför hovet, för att vara säkra på en bra ståplats.
För sittplats är det inte frågan om.

Tutt-tricket, för att få in kameran.
Bara manliga vakter.. inte ska dom ta mig på pätsen inte :-)
Jag såg väldans välutrustad ut, under Lisas palestinasjal.Vid närmare eftertanke...
Nej nu när vi kallas vuxna måste vi sköta det lite snyggare... där kan vi ju inte ligga och huttra blanda alla tonåringar (som kanske vuxit upp, vad vet jag)
Idag skulle vi ta in på hotel. KLART samma hotel som grabbarna. Det skulle ske en ordentlig förunderdökning för att ta reda på denna information.

Lite piff här och där och sen är det bara att slå sig ner och vänta i baren, tills grabbarna anländer. För självklart skulle dom slå sig ner vid samma bord som oss.
- Eh Yo, Kevin, heir bourta! Svengelska
- Tjejna lejdies! Thanks for last time!
- oh that was najs, lets have a reunionpartej!!
Förresten, har inte Kevin lagt av!? Grabbarna är ju bara 4a nuförtiden
Och sen festar vi hela natten long + att vi får första parkettplatser eftersom vi e polers numera.

Det sistnämnda alternativet låter mest lockande idag måste jag säga. Inte allt för anstängande.

Man kan aldrig få nog av att höra desa gamla dängor live.  
Quit playing games with my heart, All I have to give, As long as you love me m.m

Bilder jag tog på grabbarna förra gången
Klokt

"Med mindre mat om dagen blir man smalare om magen"
/ en hungrig en

arga ögat

Förlåt alla medmänniskor på Willys, för att vi handlade mer än 4 varor.
Det är knappast vårat fel att ni fick så borta vid glassdisken och frysa arslet av er.

Fler kassor öppna på Willys, åt folket!!!

En utmaning

Huvudet var på skaft  kl 07.03 en söndag, adrenalinet pumpade och målet var i sikte.
Brasan från igår hade slocknat. Den spred ingen yttre värme, men när jag stack in näven kände jag en viss värme.
Jag blåste lite föriktigt och fick fram en liiiiiiiiiten grista. Gnistan var så liten att den kunde liknas med ett knappnålshuvud. Spänningen blev högre.
Skulle Lina kunda tända upp en brasa utan att använda en enda tändsticka. Det handlade inte alls om att dom för övrigt låg i skåpet i köket.
Adrenalinet pumpade ångbåts likt.
In med papper... små vedstumpar och en storing.
Sen fram med blåsen.
pump, pump, fjutt... pump, pump, fjutt.
- Mamma mera!, ropar Elliott.
- Nej, inte nu, snart!
Våga störa sin adrenalinstinnade mamma mitt i spänningen, skulle tidningspapperet fjutta eld?
Röken började bolma.

Tripp, tripp, tripp... Elliott kommer för att se vad jag har för mig eftersom att jag inte har tid att ge honom fler flingor.
- Mamma armt, säger han och uppmanar mig att inte sticka in några fingrar och pilla.
- Ja, snart, när mamma fått fjutt på den här, då ska du få se på väme.
Han sätter sig i mitt knä för att skåda allt jag gör in i det lilla minsta.
pump, pump, fjutt... pump, pump, fjutt...
Smach, likt en raket tar papperet eld.
- Ja, mamma titta, aaarmt!!
Jag får applåder och kramar.
Vi sitter där och beskådar mammas mästerverk i någon minut.
Sedan drar han mig i armen och vill in i köket igen och fortsätta äta sin kräm med flingor.
Jag hade kunnat sitta kvar där i all evighet och bara beskåda min utmaning.
JAG FICK DET ATT BRINNA, PÅ DEN LiLLA FJUTT GNUTTAN TILL GLÖD!
*stolt*
Undrar om jag nästa gång kan få det att fjutta fortare!?

Min dag

Är lite nervös faktiskt.
Ska fota ett dop idag...
Det är nog prestationsångesten som gör mig nervös.
Tänk om dom inte blir nöjda med bilderna.... ?
Dopet jag fotade sist vart ju lyckat.
Dom blev nöjda... men då var det så många andra som också fotade, inte bara jag.
Vad ska jag ha på mig?
Vart ska jag stå?
Kommer jag att vara ivägen?

Wish me luck!

Sen blir det match.
16.00 på sportcentrum.

Ikväll är det även Sverige - Danmark. Soffan är redan fullt uppbokad av diverse bakdelar... jag skulle gärna joina.. men jag har lite annat att ta tag i. Så som bilder och redigering + att sovrummet skulle behöva målas en gång till :-)


Mrs Lina Panasonic

Smaka på den ni!

Fru Panasonic.

Jag har nämligen ett av- och på förhållande med Mr. Panasonic här på jobbet.
Han ger mig så mycket värme och  kärlek. Men han kan också vara väldigt kylig och otrevlig.
Därav, av- och på förhållandet.
När han är kylig och otrevlig och vägrar göra det jag be honom om, då vill jag bara säga upp äktenskapet och slänga ringen fjärrdosan låååångt lååångt bort.
Men så visar han sin mjuka varma sida som får mig att smälta.
Ofta tar han mig till Bahamas. Riktigt varmt och gosigt.

Eftersom att vi har en plåtbyggnad till arbetsplats så är det antingen iskallt eller kokhett. Det finns inget mellanting. Om termometern visar 2+ ute är det minusgrader i kåken. Jättekonstigt.
Därför beslutade sig min hallick chef att ge mig en man instrallera luftvärmepumpen.
vilken jag är väldans tacksam över.
Han håller mig varm och go, för det mesta, han finns alltid där och jag vet vart jag har han. 
En sak som kan värka lite udda är att jag delar honom med min arbetskamrat.
Han vill helst inte att detta ska komma ut för att han är redan gift och har två barn. Men för mig är det ju ingen fara... visst jag har ju ett barn, men är fasiken inte gift.

 


Angenämt att råkas:

- Mr Panasonic
- Läsare

- Läsare
- Mr Panasonic

 @ workPå arbetet kan det vara ganska grova diskutioner ibland.
Ingenting är seriöst som vanligt:


- Nu har jag varit på den här utbildningen och från och med nu är det nolltolerans.

- Jasså, alltså är det inte ok för dig längre att smeka mig på skinkorna.

- Inte? Men du gillar´t ju.

- Nej, det är ju inte precis glädjetårar som faller ner för mina kinder.


Eller den här

- Goddag goddag! Här ligger dom på rygg och understår sin allsmäktiga herre. Moi!


Kollegan pratar med alla sina döda flugor som under helgen dött i hans fönster.


Spexpics

Vem avgudade...

0-6b856d74f58e9ee1f46375340367e188.png

Kolla varifrån!

Vem avgudade mammas bullar? Det blev en liten fikastund innan sängdax.


Mitt i...

0-796c2b3b6b6fffce5f0aaf5fc780c192.png

Kolla varifrån!

Mitt i bullbaket kom jag på att jag saknade ägg till penslingen. tur att norrköp ligger typ en centimeter här ifrån. Det blir en sats laktosfritt och en vanlig. Sen lite blandat, vissa kanel, vissa med mandelmassa eller vanilj i :-) jag tyckte jag gjorde dom små, men jäkla vilka bomber det blev :-) Hihi


Innebandy för hela slanten

Jag har precis varit på match i österbybryk mot dannemora.
Vinst med 5-2! Härligt!
Spelade på backplats idag... gick ok... måste hitta tillbaka till ryggmärgs-spelet. Då saker och ting bara händer av ren vana.
Inge vidare att åka så långt och sen torska. Så man tar i lite extra för att slippa den känslan :-P

Ikväll ska jag träffa några ur laget.. vi ska käka lite, umgås å sen blir det troligtvis utgång.
I helgen igen????
Ja... man får passa på när tillffällen ges :-)

Kan hända att det blir ett partypic att pryda bloggen med ;-) den här gången utan text tror jag.

Min lycka är

Ja, det är så härligt att det är de små vardagssakerna som får en att känna lycka.
Det är underbart!

 Jag känner lycka när:

- gjort någon glad.

- tittar på Elliott.

- när Jonas bara från öppen himmel släpper en fin kommentar och när han håller om mig.

- jag har lyckats tagit en alldeles extra bra, underbar bild.

- när folk gör saker och ting för andra utan att själv få någon vinnig utav det.

- jag har halva chokladkakan kvar och vet att den andra halvan är minst lika god som den första :-)
hehe

frågaNär känner ni ren lycka?

This is...

4e23061abb18080a77bb0baaa3dc34d4.png

Kolla varifrån!

This is the shit. Varje dag utsätts man för frestelser. Nej jag tar hellre mitt sura äpple med hårt skal i stället för en av dessa härligheter som dessutom innehåller choklad. Jag ljuger ju om jag hävdar att det är sant. Jag vill ju bara smälla i mig några, helst hela paketet och ha samma livsfilosofi som sockerconny. Lev livet medans du lever det! Nu när jag ändå är igång med klagandet så kan jag ju lika gärna fortsätta. Sen i tisdags har jag skött två jobb, både mitt eget och kumdtjänst. Det är ju inte för inte vi är två heltids arbetande kvinnor på dessa poster. Jag har en årsrapport att sätta ihop och har otroligt mycket med det plus att telefonen ringer med diverse utöver uppgifter konstant. Alla borde ha barn som mitt :-) dvs två dagars sjukledighet per år. Hehe det där kommer jag nog få äta upp bara för det :-p


RSS 2.0