Vikt är viktigt här i livet

En blåsa under foten, snack utav bara hellskotta och en groda under fotsulan senare så har vi knatat i 1 timme och 17 minuter. Bra gjort tycker jag!

Bea och Verran är ju vana både promenadare och springare. Jag kände mig mer ringrostigare than ever. Har ju liten hydda att bära på... Men den ska bort hurrni! Ni anar inte hur taggad jag är! Hela månaden har jag testat mig på ett mindre kolhydratintag. Något kilo har jag redan gått ner... Det fungerar rätt så bra :-)

Idag efter promenaden gjorde jag det mest förnedrande för en själv, i mina ögon. Jag skrev ner måtten på armar, lår, midja, höfter och stuss.

Tänka sig... Jag har en hel linjal i omfång på överarmarna... Galet! Önskar det var muskler! Men en dag kan det bli verklighet. Det ligger bara en hel del slit framför mig, men sen så ;-)

Jag ska bli en LCHFare! Ja det ska jag!
Hejja mig, hejja mig!


Spännande

Jag haaaar någontig i mina ägor som jag snart ska ge till dess rätta ägare.
Någonting jag fotat, fixat och skapat från grunden!

Just det... Ett sprillans fotoalbum :-D

Det vart så hilma bra. Jag är så sjukt nöjd. Inte ofta jag kan säga det faktiskt, om jag ska vara helt ärlig. Alltid är det något pet jag inte är nöjd med... Men nu!
Knappt så jag vill lämna det ifrån mig ;-)

Bilder kommer sen, när ägarna bläddrat klart!

Själv känns det som julafton, när man får ge bort presenter och se mottagarens reaktion. Hej å hå, vad jag längtar! Nu förväntar jag mig inte stående ovationer... Men ett leende och ett "vad fint" skulle räcka alldeles ypperligt :-D det hoppas vi på!


Ledig måndag!

Ledig måndag, jobb tis ons tors fredag! Sen är det h e l g!!!

Gu vilka mördarjobbpass! Jag lever ju inte för att jobba... Jag jobbar ju för att kunna leva ;-)

Nästa vecka ser bättre ut!


Jobbelijobb

Jobbar nattpass i helgen. Fredag-lördag 19-04 och söndag 15-24.

Har precis avlönat lördagspasset och ska nu förhoppningsvis få sova några timmar innan 15-24 passet börjar.

Det ringer så sjukt mycket folk om nätterna. Det trodde jag aldrig. Det är skillnad på dag och nattpass.
På dagpassen får man oftast hantera bil/cykel/moped stölder som skett under helgen eller olika inbrott, tillika stölder. På helgnätterna är det mest fickstölder som skett på krogen, olaga hot, misshandel och folk som tror att dom är prinsessan Madeleine.

Ofredanden på olika vis, våldtäkter och sådanna brott som berör barn är det lite blandat med. De kommer lite hur som!

Sen ringer ju svenska folket in och tipsar om en hel del. Väldigt spännande tips ibland måste jag säga. Och nyfiken som jag är får jag reda på massor av saker som händer runt om i landet ;-)

Sommarvikarierna som började samtidigt som mig börjar droppa av en efter en och snart är det bara de ordinarie kvar... Kommer att kännas tomt. Kommer att sakna några.

En yngre kollega trodde inte att jag var en dag äldre än honom inatt, vid en åldersdisskution. Han är född 89, alltså 23 bast! Det tog jag som en väldans god komplimang... Men när jag sa att jag minsann var 28 bast och hade två barn trodde han mig inte... Det var nästan så jag kände att jag var tvungen att övertyga pojken och dra upp tröjan och visa fläbbet på magen. Men jag tänkte det var natt... pojken kanske redan var mörkrädd.

Med den ålderskomplimangen som fick mig att känna mig som 23 igen sluter jag nu mina ögon och hoppas på en dejt med John Blund!Vår egna poet


Frukosttajm och Anton är i sitt esse!


Hårprocess

Min röda slinga i håret som jag snart haft i fem år.. (!!) är på väg bort!
Nu har jag ledsnat!
Process 1 avfärgning!
Process 2 färgning / blekning.

Sen så är jag totaly blond igen!

Back to boring ;-) hi hi
Slusch

Mamma jag fryser i hjärnan!


Måste erkänna

att jag glömmer bort att blogga...

Inte lätt efter en ofrivillig bloggavvänjning ;-)

På något sätt kan man tro att det varit någon mening med det hela. Sommaren har varit ett mer eller mindre smått k a o s. Men nu börjar det sakterligen ordna upp sig... Vi båda jobbar (visserligen om varandra) och barnen har det alla tiders på dagis. Antons inskolning gick allatiders, vilket är en lättnad för mammahjärtat.
Under inskolningen var det lite planerad tid över... För att föräldrarna skulle knåpa ihop en docka som barnen ska ha som sina egna i verksamheten. Vid bland annat uppropet.

Välkommen till välden Anton-dockan!


Ä N T L I G E N!!!

Hejja hejja blogg.se!

Jag som precis har avslutat lite över 40 timmars redigering och albumfix!! Så lägligt att den börjar fungera precis nu tycker jag ;-)
Snacka om manfall i besökstatistiken senaste månaden... Ha ha vill ni inte läsa om ingenting? ;-)
Fast helt otroligt ändå... rund 80 pers har varit in och kollat bloggen v a r j e dag ändå. Puss på er!!

Im back!!


RSS 2.0