Dagarna kryper närmare...

Närmare å närmare... kryper dagen med stort D... vet hur hårt det var förra gången, efteråt, är så rädd att jag ska gå ner mig helt! som tur e har jag ju lillJotten att ta hand om... fy faaan! vill egentligen inte.. men ni anar inte HUR mycket jag egentligen vill!! knepigt det där... snart kommer väl den där jäkla andnöden.. känns som om jag inte kan ta in ordentligt med luft.. det tar STOP... liite panik, men det går över efter ett tag.

Men jag får väl köra det vanliga Lina tricket... så är det alltid såfort jag vet att det ska hända något... tänker lite på saken, är livrädd! men viftar bort tankarna. Dagarna bara flyger iväg å VIPS så ligger man bara där, utan att egentligen har funderat riktigt över saken. utan vet att det bara måste göras å så finns ingen återvädo när man tillslut ligger där.. jag kan räkna upp tusen miljoner gånger jag har gjort lika dant!

bla. vid alla sprutor folk har tvingat i mig, om jag hade TOKtänkt på det innanså hade jag antagligen inte varit där,utan då tar vi smällen när jag ändå sitter på den där kalla äckliga britsen.. eller ja.. ligger ner för den delen, folk i min närhet vet mitt och min kroppsförhållande till nålar...

som inför förlossningen tex. jag låg och hade dödsångest om nätterna... trodde inte att jag skulle överleva. alla komplikationer skulle jag få, en efter en.. och inte få följa mitt barns uppväxt... man kan säga att jag var nästan tvärsäker... men efter ett tags gubblande kom jag fram till att jag blir tvungen att ta det som det kommer.. det tjänar ingenting till att oroa sig i förväg... men OM jag gjorde? tankarna löpte amok!! men med tiden blev det bättre.

"det blir som det blir helt enkelt"

Tack å smack kinaschack

Här var det blött...

Fattar inte, allt är blött... smack surt.... Elliott dreglar så in i nordingen... det har har gjort sen han var tre månader.. men nu är det koppiösa mängder.. + att han är förkyld stackarn... byter ju kläder stup i kvarten för att han blir så blöt... det går åt endel kläder..
tänk om man själv skulle gå runt å dregla på allt (å alla) smaka på allting.. som bordsskivan, folks tår, golvreglar, och stolsben.. vad världen skulle vara kul!?! :-)
nu kom jag på.. svärmor kom hem från kina i helgen å hon hade köpt massa fina kläder å smycken.. hon visade mig ett pärlhalsband, som jag fick lust att bita på... hmm mycket märkligt.. jag vet att man biter på pärlor för att känna hur om dom är äkta (proffsen alltså) men varför skulle jag vilja göra det?

jag och lill jotten har varit på en tvådagnars tripp till mormor och varit på Tuns... WOW va jag shoppade.. inget till mig(eller jo en ögonskugga) men tonvis med kläder till guldklimpen!!! + en blandgodisask till min äldsta guldklimp

å JÄVLA BYGGJOBBARE!! vi har precis fått fönstren utbytta. då kommer som å skräpar ner, förstör tapeten och gör hål i sidan av fönsterkarmen och tar våran sopkvast.. en liten pettitess, men ändå! så gör dom inte klart arbetet utan 2 veckor senare kommer dom tillbaka och ska sätta karmar å lister runt fönsterna. då har dom tjatat om att få komma in.. men det har inte passat oss, så igår kom dom in för 5e gången, jag gav dom nykel å sa att dom kunde börja nu å imorrn för att då är vi ändå inte hemma.. åh va bra sa han då!
så kommer vi hem idag... då har dom bara rivit lite i isoleringen, som förövrigt ligger i hela lägenheten pga våra kissar. så nu måste dom komma in i morrn med.. vart ska vi ta vägen hela dagen då?? jälva skit!!

så nu har jag fått klaga av mig lite :-D

puss å kel griskamel

Måndag och snart den STORA dagen...

Idag startar veckan om igen. Fasiken va tiden går fort. Den bara rinner iväg... vecka efter vecka och snart är mamma ledigheten slut. varför kan jag inte bara njuta?! utan att tänka på tiden efter? hur gör man det?nån som vet?
å snart är det dax för den STORA dagen... som jag väntat på i hela mitt liv, känns det som. men det blir/blev/känns inte riktigt som jag tänkt mig. Innan vart det sagt att det skulle göras si å så på det sättet för att nå bästa resultat, det var med kompliserat. men nu tänker dom bara sno till det på enklast möjligaste vis... det känns inte alls någe vidare. men vad gör man? klagar? nej, då får jag det inte gjort.
men jag måste på något sätt tänka såhär.. - "den kan inte bli sämre än vad det är nu och det blir en liten finslipning" men det är ju inte det jag har väntat på hela livet... jag vill ha bort det! helt.. kanske för mycket att begära!?
det kan verklige tynga ner mig på botten att gå å tänka på det här... så det tänker jag inte göra nu, för jag har för mycket att stå i :-)

packa kläder, välling, mat, blöjor, sked, flaskan, mössa, sminkväska, borste, tandborste, stol... m.m för att inte glömma barnet!! för att nu ska vi till mamma i hallsta å hälsa på övernatten. mormor från norr är där och hälsar på :-) blir nog en sväng förbi tuns imorrn ska jag tro...
men innan allt detta ska jag ner till familjecenter å göra fot avtryck med Elliott...

bye bye bananpaj


Vem är jag?

Lina helt enkelt!

Har en son, E som kommer att dyka upp en hel del på denna sida, eftersom att han är en STOR del av mitt liv :-) typ ALLT!! Föddes i Mars -07.
J är min sambo sen snart 3 år tillbaka och pojkvän sen 6år(i februari) tillbaka!

Annars ÄR jag envis(har jag hört), snäll (hatar det ordet, för det betyder ingenting), fotointresserad (fotar och redigerar bilder nästan jämt), matglad (är ingen rolig människa att umgås med på tom mage, tomgång= inget för mig), glad i övrigt, arbetslös efter mammaledigheten... (blink, blink till alla arbetsgivare) nej, nu vart nästan det här en arbetsansökan.. haha

Nu till vad jag HAR... Ett liv (faktiskt) i Norrtälje, en familj bestående av  Jonas och vår otroligt underbara son (som förövrigt har börjat att ål/krypa sig fram), en fin å mysig lägenhet, en kamera som jag värdesätter högt min Konika Minolta A 200(även fast du bråkat med mig ett tag), vänner som bestått i vått och torrt,  (ni vet vilka ni är) :-D

När jag var liten reste vi inte mycket utomlands, möjligtvis till Danmark och legoland.. hahah
men hela sverige har man minsann sett. Med husvagnen på släp åkte vi upp till mormor och morfar i norr och till Ölands fina sandstränder i söder. och för att inte glömma alla dessa cuper i fotboll och innebandy som tog oss från stad till stad.
Men nu på senare tid när man fått stått på egna ben då har det blivit lite av ett intresse att resa och se saker...
Kenya- 03, med Eva och övriga afrikaklassen, synd Mickis att vi inte umgicks mer under den tiden.
(spanien med klassen om det räknas -03)
Mexico-05, med J... å hur underbart var inte det?
Prag-06, weekend där J fick för sig att fria (det låg nog mycket betänketid bakom det) han till och med ringde far min på arlanda och frågade om lov!! GULL!!
Kroatien-07 Vår lilla famil + Johanna och Mattias... en vecka i solen, mycket mysigt!

Det ska nog vara det mesta.. om du nu orkat dig igenom det... inte så intressant kanske... men ett måste för mig, så att jag kan gå vidare och börja mitt riktiga pladder om dagens bestyr, måsten, tankar, funderíngar.

Just nu sitter jag vid barbordet i vardagsrummet och lyssnar på Karlsson på taket. "Genom kloka karlsson, ingen faktiskt ingen annan Karlsson, gillar jag så bra som mig" medans Elliott ligger nedanför och sug/biter lite på sina ny klossar som han fick av mormor igår. mumma! Han har ju börjat krypåla sig fram... han ligger alltså inte kvar på samma plats som man lämnade honom när man går ut ur rummet. HEMSKT! I hela hans liv 7 månader, har jag vetat vart jag har honom.. hur ska det här sluta? 

nej han börjat tycka att det här är tråkigt nu.. bäst att ägna lite tid åt min son, kankse stoppa klossarna i lådan.. JAA!

puss å hej leverpastäj

 

Äntligen här!

jahaja.. nu har jag äntligen fått arslet ur vagnen och fixat mig en bloggsida...
har ju läst att folk blir som beroende av det här skrivandet.. det är ett beroende jag tänkte klara mig utan, det räcker med chokladberoendet.. har så mycket annat att tänka på :-D

anledningen till att jag tänkte börja skriva är väl att jag har så mycket som flyger runt i huvudet... fattar inte att allt får plats!? tänkte att om jag lämnar av lite av tankeverksamheten här så har jag plats för annat i mitt lilla huvud.

RSS 2.0