Rånad, Nej, stöld, Ja.. Jag har blivit stöldad!


Hujedamig!! Mitt på blankaste ljusa dagen... Hur kommer det sig nu då? Jo...

Är inne på TC... står i kö. Jag som alltid pratar i mobilen säger att " nej nu är det min tur snart, vi hörs sen, hejdå" stoppar ner mobilen i fickan på min parkas... Nästa kassa öppnas och jag ska ta mig dit.Det var en del folk men jag stog som andra person i kön,så det är minsann min tur! Det tar emot...Jag sitter fast, är min första tanke, bigga jag är inte värst smidig. Nej, nån drar i mig... i fickan! Nej NU DU!! En tjej tränger sig förbi. Omedvetet rycker jag tag i flickans jacka... "Öpp Öpp ÖÖÖÖÖÖpp", säger jag, högt och ljudligt! Men herregu, vad gör jag?? (panik börjar sprida sig) vad anklagar jag henne för! vissa trodde nog att det var för att hon trängde sig... men inte då!! jag hade andra aningar!! En kvinna frågar om jag saknar något?! Jag känner efter... och JA, mycket riktigt!! Ja, MIN MOBIL!!,svara jag. Ja, hon tog den ur din ficka, sa tanten. JAHA. vad gör man nu då? helst av allt ville jag bara gräva upp den ur hennes ficka och säga några väl valda ord.. men det passade sig visst inte, sa ena delen av min hjärna! Folk runt om började fatta vad det handlade om nu... Kassörskorna ringde på väktarna. Det var ett helt hav av mäniskor som stog i en ring, runt henne. hon såg inte det minsta bekymrad ut! Vaddååå?? kläcker hon ur sig på brytande stöddig svenska! jaaa.. sa en äldre herre. Vill du låna min mobil och ringa din mobil? Jaooo, sa jag. Hon hade ju omöjligt hunnit stänga av den. Alla tittade på hennes händer.. att hon inte skulle ner i fickan å pilla!
Sekunderna tickade på.... DESTINATION UNKNOWN... Known known.... dånade ur hennes ficka!! Jag hade ju såklart på profilen Utomhus! haha... Då kom vakterna. Dom har visst inte rätten att visitera folk (inte ens småpoliser) Var vänlig att ta ut det du har i fickan, sa den ena. Inte ens nu såg hon skamsen ut! Jävla *piiiip* å inte veta vad som är ditt och mitt!! fraser flög runt i min skalle.. " Om du inte har råd att köpa dig en egen mobila ska du fan inte ha en, så funkar samhället" *pisspotta* gu, va sur jag blir!!
Jag är nog en liten småpolis själv! Rätt sa vara Rätt... in i det minsta! Rättvisa är mitt andra namn!
Vakten tog mobilen iaf.. och frågade vad jag hade för bild på framsidan. Jag och min son, svarade jag. Och jag fick tillbaka min kära ägodel...
När jag gick skulle dom precis se efter om hon hade tagit något inne från butiken...

jag sprang till bilen där Joh och E satt och väntade.. hon tyckte deet tog lite tid... jaaaaaa... jäkla människa å inte kan föra sig... synd att det finns fler här i världen!!

Rim å ram, Fy skam!

En uppfostrings miss...

Det är inte lätt... när ungen e sur, grinig och allmänt kinkig. Då gör man som förälder allt som står i ens makt för att få fram ett litet leende... som består i 2sek.. men man lyckades!! å så börjar man om. sen tar påhitten slut och barnet blir mer å mer grinigt. Då tar Jag fram nappen.. en gammal en som legat i leklådan å skräpat. E slutade med napp vid 3 mån, efter det har han noll koll på hur man gör! Jag stoppade in den i munnen på honom. Tugg, tugg,, nej inte den här gången heller.. han meckar lite med den i munnen.. kastar ifrån sig den och tittar surt på mig "ROOOOA MIG"! Den här perioden inträffar så klockrent vid 3-4 tiden varje dag... men han sover ju hela nätterna så jag ska ju inte klaga!
Och nu till min uppfostrings miss.. Jag tar upp nappen i munnen, morrar och står på alla 4a, svingar huvudet fram å tillbaka och E brister ut i skratt, jag gör det om och om igen! han tar nappen från min mun, meckar lite med den, och stoppar tillbaka den igen.. haha. det var ju lyckat tänkte jag! vi gör detta flera dagar i rad. Sen var det dax att gå och träffa de andra barnen på familjecenter. Han blir överlycklig, pratar högt, skrattar och tjoar. rätt som det var börjar ett barn att gråta, mamman går dit med nappen. Fort som fasiken rusar E över golvet.. som en vesssla... sträcker ut armen och TAR UNGENS NAPP.. vänder sig om och TOKFLINAR mot mig!! Det andra barnet skriker, högljutt, och jag säger NEJ E, inte så!! Vad har jag gjort? Hur ska han fatta?!? Ibland får man dra ur folk nappen ur munnen och ibland inte... det är inte lätt, stackar!!

Vi har donat lite här hemma oxå. E har fått eget rum och vi har fått ett sovrum/arbetsrum, men det vart tokfint! verkligen... synd bara på vår fina dyra tapet som nu gästen och E får titta på innan dom somnar. Men det kan vi bjuda på :-D
nej du, nu ska jag in och städa Es nya rum.. den är i behov av en rejäl avsugning! :-))

pöss pöss, folkabuss


Välkomna på Dunnis party!!

Hej alla vänner å alla som ajg känner! Välkomna på Dunnisparty hos mig nästa lördag den 1 dec... tänkte köra det i samband med en liten mysig "1a adventsfika"... Det vore la mysigt tycker jag :-D
För er som inte vet så är det barnkläder som ska säljas... så ni inte kommer hit på värsta kåt-humöret.. nej det får vi ta en annan gång!! Ta gärna med en vän vettja.. nån som ska få barn eller kankse redan har... alla är välkomna!! Hör bara av er först så jag vet!!

Några jag vet som läser detta som kan vara intresserade...

Laj...ta med dig nån av änglarna vettja, eller varför inte båda :-D
Em... vore kul om du kom, å ta med dig tokgravida Ha...
Mi... du kan behöva komma in i den här svängen, ta med dig magen å kom, Sa kanske också vill komma!?
Je... du tackar la inte nej! :-D ta med dig Te och kom upp!
förlåt om jag glömt någon :-)

Sen tänkte jag att mammagruppen skulle joina :-D

Det låter la bra!? trallalala la laaaaaaaaa...

Är det här livet efter?

Om man som liten längtade och längtade.. bort från alla komentarer, blickar och idioter... till något som man precis har utfört. Ska man inte vara glad och lycklig då? Mitt nya liv skulle börja!! Men det blir inte som jag 11år drömde om, barndomsdrömmen blev ej sann... allt gick inte bort.. allt kommer aldrig att gå bort.. det har bara halverats. Då kunde det lika gärna se ut som förrut, vaffan spelar det för roll??!?!? så känner jag nu... kanske bäst att acceptera läget...(?) Men vad har jag gått igenom för det här? pain pain å åter pain... både fysiskt och psykist.

aja.. en sak har hjärnan lyckats klara ut iaf... det handlar om flytt hit eller flytt dit. Vi kommer att bo kvar här där vi bor nu tills i vår iaf... sen får vi se. det handlar om så mycket OM. Om J kommer in på sin utbildning, och i så fall vart? Om jag ska gå min utbildning.. som jag börjar bli mer å mer sugen på :-) det beror på hur mycket den kostar och hur länge den tänkte hålla på, innan jag får lite löööön :-) Jag vill så gärna veta.. jag håller ju på å planerar mitt liv!!! haha.. så nu ser det ut som att vi kommer att röra oss närmare Uppsala iaf.. (ser hur Li hoppar högt, men då flyttar hon själv därifrån, skärpning! vad ska man med hus till??)

Satt och tänkte på det igår när jag satt å tittade på onsdagens höjdar program, Bonde söker fru. Dom har allting utstakat för sig, vad dom ska bli, vart dom ska bo och arbeta med. Just nu skulle det kännas hur skönt som helst!! men hur kul är det i längden? att inte få välja själva, eller ja det kankse dom får, men jag tror fortfarande dom har en högsta önskan från föräldrarnas sida och att inte vilja såra dom.
Om jag varit singel och barnlös och tvungen att behöva söka in till Bonde söker fru hade jag nog skickad iväg ett brev till Karl Petter... fatta hur mycket potential den killen har, om man fixar frillan å klädstilen lite :-) Jag får för mig att jag inte hade fjompat mig så jäkla mycket. Utan hoppat på karl. Man måste ju få peta pån innan man bestämmer sig om det ska bli vi. typ, kramats eller nått.. när man lyckas bli lite ensamma. herregu ska det var så svårt!? fjomperier!! Om man vet vad man vill ha så tar man väl för sig!!? (eller har jag fattat fel?)

Nej nu ska jag fila lite på julklappslistan :-) Än har jag inte köpt till någon förrutom till J.. men jag har det mesta till alla i huvudet.. Mamma.. *pip* inte för att jag tror att du läser.. men man vet aldrig! Pappa e svår... Ka är klart. Syrran och Vi e ena klar, Ev vet jag precis. Ali å Ol har jag en, men funderar fortfarande på en bättre... farmor å mormor e klara. Vi har delat upp det så att jag köper till mina närmaste å J till sina, blir enklast så! Ha och Ro ska vi åka med på 24 timmars kryssning och bara tänka på oss själva, skönt då var den julklappen löst :-)

Hej, balooo, griseknooo!


Sys med nål och tråd!

*pain pain pain*


Det här med icke sött...

Det är för jäkligt... rent ut sagt! Igår kom Jo å Ma på besök.. med sig har dom världens största godispåse och en påse med mat från Donken. jag vill oxå kunna smälla i mig det utan att få dåligt samvete.. kommer det nånsin att hända?
Där satt jag hela kvällen å knaprade på mitt naturgodis, UTAN chokladöverdrag!! torrt och vissa var enormt starka...
Medans dom satt och samtalade över allt å inget kunde mina tankar inte lämna godisskålen en sekund... ska jag låtsas ta fel? råka stoppa in en såndär chokladplätt i munnen.. bara smaka å sen spotta ut? NEJ Lina, smisk ska du ha!!! Inte lätt det här... å inte blev det bättre när man skulle pussa på karln sin å han luktar colaflaska... jag kunde ha käkat upp han!
Mitt i det värsta suget grabbar jag tag i en kiwi,(frukten alltså) äter upp den i ett smack!! jäklarns ont i gommen jag får.. alltid när jag äter kiwi! därefter blev det en satsumas.. som e ju så små. allt vitt går ju inte att pilla bort, äckligt!

När dom gick hem var jag sååå söt sugen.. så in i bomben.. försökte borsta tänderna för att det skulle försvinna, svälja lite tandkräm kanske.. nej... uscha! sen somnade jag.. vaknade kl 6 med ett ryck... J var kidnappad och nu var dom ute efter mig å E... falska poliser ringde på dörren (riktiga poliser kör inte grå skåpbil). jag slet med mig E och en filt, slungade mig smärt och smidigt över till andra balkongen, slog sönder förnsterrutan... å sen vaknade jag!! mellan 6 å 7 låg jag vaken å försökte glömma drömmen och alla känslorna i kroppen... tillslut försökte jag komma på ett slut i det hela för att lugna mig... tänk om det kunnat stått en skylift vid grannens balkong, inte heeeelt omöjligt för det är fönsterrenovering på gatan.. haha så fick det bli!! vi gled så fint ner med den på marken å sprang vidare.. medans fejkpoliserna sparkade sig in genom dörren. å jag sprang å sprang... längs med hela gågatan barfota, in i An å Je port.. för dit kan jag koden... och högst upp till lägenheten, Ha börjar skälla och Te skrek där innifrån! nu kom jag på att den enda polis som jag känner mig bekväm med är min gamla innebandytränare så jag försöker ringa honom men knaparna sitter helt fel, inte alls på rätt ställen och siffrorna blir till bokstäver.. inget gick min väg!! jag vill ju bara skydda mitt barn... där stod vi i trappuppgången insnärja i en filt utanför en lägenhet med järndörr och utan ringklocka.. ingen hörde, hur jag än bankade och skrek!! PANIK!! sen vaknade jag igen..hade visst somnat om... 
E hade vaknat... men herre gu.. klockan var faktiskt åtta!!! rekord!!

virriga ja, go kexchoklá!

Första dagen...

Är det nån som kan svara på vad UNIKA besökare betyder? när man går in på översikt och kollar statistiken..!? vilka e dom?

Idag har vi inte fått många knop gjorda. Vi var nere på mitt hak nere på stan.. L Café, jag går verkligen alltid dit.. minst 2 ggr i veckan. Jag käkade ,som jag alltid gör, deras underbara kyckling focaccas(tror det stavas så)... det var jag E och Kr.
Hur mysigt som helst... träffar inte Kr så mycket längre, förut hängde vi ganska mycket.. men det har kommit av sig... vi har så olika liv.. hon pluggar å jobbar å tränar, och kommer verkligen nån stans i livet... vet vad hon vill!!
*harkel* här är jag!! jag skulle vilja veta vad jag vill i mitt liv.. vore så mycket enklare då.
Å mitt i maten ringen Ev å berättar det mest underbara... helt otroligt efter typ 2 år! hejja hejja!! sååå kul gumman.. nästa gång du kan göra mig så här glad är när du säger att du fixar ett jobb! då e det en som e stolt här!!

Efter maten bar det av upp mot Js jobb. sen in på W å köpte lite naturgodis, inget sånt med choklad eller joghurt runt.. nej nej!! för nu ska jag ta tillfället i akt å säga att jag minnsan har nått botten i mitt socker beroende. varenda kväll, å på dagarna så talar mitt socker beroende... "vad blir det till kvällen? det vore ju mysikt med lite marabou choklad, eller varför inte lite kakor som står i skåpet å bara skräpar, eller ska vi åka å handla nått, jonas fixar det på vägen hem, eller why not slänga ihop en kladdkaka??" Det är ingen hejd på det!!
igår kom droppen.. min dyra vinterjacka som jag köpte förra vintern sitter alldeles för tajt... å förra vintern kunde jag inte ha den heller.. för då gick man runt med preggomagen! så nu måste jag kunna ha den iår... nej, nu får det vara nog!!! inget socker idag hittills *snälla håll tummarna för mig*


sen gick vi vidare mot Krs lägenhet... ingen hiss så upp 4a trappor.. pust stånk å stööön.. :-) Men guuu vilket fint kök som har gjort!!  hua hua hua... *vill oxå ha* :-)
Kr gör mig så jäkla sugen på att börja spela innebandy igen.. det bara spritter i benen...vore sååå jäkla kul!! ingenting får stoppa mig till nästa säsong!!

bert, fjärt!!

Patetiskt...

Det är patetiskt... gu va e det jag gör egentligen.. nu såhär i efterhand.. hoppas J kan förlåta sin feta hemmasambo, grå/trist/tråkiga småbarsmamma som inte är värld ett skvatt, för att hon har så dåligt självförtroende!?
vilket påhopp jag gjorde... gu vad min svartsjuka och mitt dåliga självförstoende kan ställa till det, får se hur det här reder sig.

och en till sak som är patetisk är att jag gör som jag gör.. gråter å oroar mig för framtiden.. herre gud!! gaska upp dig kvinna.. eller ja, fetto arsel! upp å stå på benen för faan!! snart ska du genom gå nånting du föraktat men samtidigt längtat efter så länge du kan minnas. då måste du vara stark!! du har en son att ta hand om också.

så nu har ena sidan av mig talat.. till den andra.

åhh jag önskar jag kunde vara problemfri.. som alla andra
*ler* haha.. nej jag vet, alla har sitt! nej nu framöver vill jag bara skriva om roliga saker här... sånt man kan skratta åt!! som Em t.e.x. jag skrattar väldigt ofta när jag läser hennes blogg... vilken kul vardag hon har..
Som jag sa till Joh här om dagen..
Det gäller att se det roliga i det hela, i det lilla!!
 sån är jag egentligen.. tror mig! det går att vrida till allt :-)

jag ska försöka bättra mig!!

puss å kram, skumbanan

En gnutta hopp!

Trodde jag att jag kände igår när jag stod å diskade... ett hopp om att få bli det jag tror att jag vill bli, alltså att få utbilda mig och bli något. Jag försökte att få ihop det med bostad, pengar och familj... det blir ett år, tror jag, om min utbildning bara är ett år.. utan pengar...hur ska det nu gå ihop?
hmm.. om nu J kommer in på PO så börjar han hösten -08, en utbildning han har kämpat för och verkligen vill utföra... och det är ju då Ems jobb ska ha sin utbildning, troligtvis... å kankse den enda på väldigt läge?!!

En gnutta hopp har jag även börjat att känna över att dagen D kryper närmare å närmare... ett hopp om att det ska bli bättre... kännas bättre och se bättre ut!
J försökte få mig på bättre tankar igår.. men en gråtande och enspårig jag är inte lätt att prata omkull! Han frågade varför jag inte var lycklig äver att det äntligen ska hända?! ja.. varför är jag mer rädd än lycklig?
det handlar väl egentligen bara om att JAG ska känn mig mer till freds... men frågan är om jag någonsin kommer att göra det?! hur mycket dom än donar, klipper, skär och syr... hmm tåls att tänkas på...

å nu till en lite mysko sak...ställde mig på vågen imorse... har gått upp IGEN fastän att jag kan ha mer kläder från förr.. själv tycker jag att jag blivit smalare...alla gravidkilon är inte borta än men det känns som att det går åt rätt håll iaf... men inte enligt vågfaan!  hur går det  till??

tänkte jag skulle skriva lite hälsningar på sidan till folka jag vet läser :-D

*Laj.. det såg inte mysigt ut det du hade på tallriken igår... åt du det? det såg alldeles för rått ut för min del...

*Höl.. Är så glad för er skull... J hälsar och grattulerar!! tjofadderittan.. vad det går undan! :-)

*Mi.. kämpa på, det är den tungsta tiden kvar nu.. men det är såååå värt det!! du kommer inte att minnas det sen utan kan göra det om å om igen!

*Ev.. stressa inte hjäl dig.. vi finns kvar imorr också :-)

*An.. tänkte på flytten där, när blir den av?

*Em.. jag vill veta mer om utbildn... lova höra av dig så fort du vet nå´tt!

tjo å tjim, dimmeli dim

Han bits!

Den 9 Nov 2007 bet E sin mamma i fingret, för första gången!! jag stack ju ifs in fingrarna självmant, helt på egen vilja, men inte trodde väl jag att nån tandsing hade hunnit titta fram så fort!! Aj aj, dessa riskorn kan göra ont.. det går ju över på engång när han släpper förståss! Det ska dokumenteras i histore böckerna!!

Och budandet fortsätter.. men nu på en annan lya. den hade precis kommit ut men vi var på en förhandstitt :-) vi chansade och la ett bud med 60 tusen över utbudet, om dom inte ville ha det gick dom vidare med de offeciella visningarna.. men då gäller inte vårat bud längre! Inte tog dom det inte! nej nej.. dom ville ha 160 tusen mer än vad utbudet låg på... LYCKA TILL!! sa vi. då måste man ju börja diskutera vad dom har satt för utpris egentligen!?!?
Vi väntar på visningarna och hoppas på det bästa! att dom inte får den sålt över de vi först la! haha... så attraktivt är inte området och visst dom kankse har lagt ner endel på lägenheten... men med 5 å 2 i hyra vette fasiken om dom får ut mycket mer över miljonen! Aja, det är bara att vänta å se...

Igår var sista ansökningsdagen på banktjänsten (som jag visst sökte)  inte för att jag känner att jag har en chans egentligen! Inte på den tjänsten... men det tyckte väl antagligen rekryteraren.. aja, får se nu närmaste dagarna då!! :-)

Åh nej, nu kom jag ju på... dagarna kryper ju bara närmare å närmare dagen med stort D!! herregud! hur skulle det se ut om jag får komma på interjvu nån av dom dagnarna.. det går ju inte... jag kan ju inte tacka nej!! åh nej!! hur ska det här gå? faaaaaaaan.. typiskt!
aja.. har ju itne kommit dit än! får gråta när det visar sig i så fall!

tralla laaa, snart är det fars daa´!

Full rulle...

ojoj.. hela veckan har bara sprungit förbi! Jag har varit och hälsat på L med familj, tokmysigt! sorry att jag förstörde er morgon sömn (E, elvispen, dångade huvudet i väggen) Iiiiiiiiiiii som gjode att O vaknade... ojoj... välling tänkte jag var bra.. diiiing diiiing diiiiiiiiiiing sa micron(gick inte att få stop på ljudet). skrev ett mess till min lover vid 4 tiden... sov kanske 4 timmar här å där... konstigt att man var människa dagen efter.
men den dagen gick den med... upp till gränby, käkade onyttigt till 1000, där vi träffade Es gudmor, alltid kul att träffa henne :-) hon skulle senare iväg på möte, å jag gick ut och gick en sväng med Sa runt 4H och ishallen. å på den svängen hände det saker
 
1. jag fick veta att en viss person är gravid (lycka)
2. jag budade 1 230 000kr på en lgh
3. gick förbi, mot min vilja, 2 polisbilar, 2 poliser och en stoooor schäferhund
4. schäfern bajsade, hade sen polisen plockat upp bajsen??!?!? NEJ...

sen bar det av mot IKEA... mitt andra hem! Es gudmor handlade ramar för typ 1 å 2!!! det var ingen lätt match inte.. hon möblerade om helt enkelt.. man vill ju inte ha ramar som är kantstötta... leta å leta å letade, tillslut var hon nöjd!
sen bar det av hemmåt! I bilen var radion på... 106,5.. jag höll på att skratta ihjäl mig... Vaaaaoooo? jaaoooo? Fredrik i bonde söker fru blev intervjuad... man hör ju knappt vad människan säger!?!? knappt att man hör på tv.n.. inte mycket lättare på radion då! jag var tvungen att ringa Li å berätta!!

tjofadderittan....

Ganska så skaplig ändå

Helgen alltså! den vart perfekt. jag han med allt jag ville göra :-)
I fredags blev vi hemma båda två. Hade tänkt att ta en mysig hemma kväll.. sen ringde en kompis, Je, och tyckte att halloween ska firas.. eller iaf uppmärksammas! så vi blev ditbjudna på middag. kyckling och paprikapaj, mummsigt gott! så vart det lite idol oxå...

I lördags fick vi främmande på förmiddagen å sen åkte vi till Hallsta på middag.. efter det kände vi oss sugna på lite sällskaps spel.. å passade johanna å mattias ganska perfekt in i bilden :-)

I söndags fick jag spenera min alldeles egen dag på Underbara barnmässan! helt underbart... kändes konstigt att bara tänka på sig själv. hade ingen att mata, byta blöja på, underhålla.. utan det var bara JAG!!
Mi hade fixat gratis biljetter, toppen! det var massor av montrar att besöka... köpte lite kläder på Dunnis, fick lite burkmat på HIPP (broccoli å pasta), massor av badoljor å dyl från Natusan, en reflexväst å plåster från Folksam, jag skulle köpa ett snuttedjur med elliotts namn på.. fsta att jag hade skivit Elliott med TVÅ T, så blev det med ett. det fick dom göra om, då fick jag även den som var fel, å det var ju inte mer än rätt.. så jag fick två till priset av en :-)
Gu, efter 6 timmar så var jag heeeelt slut. inte alls van att springa runt sådär.
men det var hursomhelst en kanondag!

Å idag hade vi en mäklare här... som fotade lite.. bilderna var jättefina! smög ju som en höök bakom för att försöka få mig en glimt av bilden när han knäppte, lyckades inge bra.. men sen var jag ju bara tvungen att fråga om jag fick se bilderna av ren nyfikenhet å jag är nöjd :-)
Vi har ju smygtittat lite på en fyra.. men bara smygtittat å idag ikväll ska vi smygtitta lite extra noga. det är markplan med STOR altan + kattlucka :-P

vi har varit fram å tillbaka, fram å tillbaka.. hela tiden, vad gäller stad att bo i. jag tror jag ska rada upp lite fördelar...

UPPSALA:
+ min hemstad, min bästa vänner bor där, en del av släkten, en verkligen jättefin och mysig stad, plugget finns där,
-  lite längre till allt (har nog vant mig vid norrtälje bara), högre insats å oftast hyrer, inte lika nära till barnvakter,
NORRTÄLE:
+ jätte fin å mysig stad, alldeles precis lagom, en sommarstad, nära till vattnet, nära till allt, hjälp med barnvakt finns nära, vi som familj får ut med av pengarna genom att bosätta oss här, jobben finns inom räckhåll,- om vi ska plugga kommer vi att antagligen göra det i Usala eller Sthlm, det är svårt med dagliga kontakter med nära å kära (men samtidigt så jobbar ju alla)

nej, jag är så kluven! önskar någon visste mitt/vårt bästa, för det för inte jag.

                                                                       

tjo hej, farbror frej


å faaan va jag lyckas *not*

Jag e helt oslagbar i att såra folk.. speciellt J. varför varför varför? jag vill ju inte att han ska må dåligt...
Det kan inte vara så lätt att jobba hela dagarna och komma hem när Ellitt ska sova.. såklart han vill spendera mer tid med sin son...
Då tänkte jag att på söndag när jag ska iväg så får ju dom sin egna lilla tid tillsammans.
Men när jag kläcker idén att jag ska iväg... frågar han "tar du med E"? och jag sprack inombords.. så klart i helsike jag inte gör! jag måste få komma ifrån och göra någonting eget.. och ladda beterierna.. jag går på tomgång här hemma.. E har varit sjuk och grinig och jag har bara velar sova för att få bort den västa huvudvärken.. men INTE DÅ!!
förstååååååååå, för gudsskull!!!
E tog tag i tallriken och smashade den mot väggen.. det blev västkustengryta över hela väggen, rädd av ljudet viftar han skrikande omkull pipmuggen som jag ställt för nära, som smashar i golvet och det blir ett gigantiskt atlanten med öar av pasta. Han gnuggar sig i ansiktet och smetar in ögonen med pasta och skriker så jag nästan hör hur grannarna tänker"stackars barn" Jag ger E ett kex att suga på.. det brukar ta sin tid att äta upp, så jag ställer mig och försöker torka upp allt från golv och väggar.. rätt var det är kommer det blomjord från bordet, då har E förlyttat sig. tagit tag i bordet och dragit sig till duken. Dragit den intill sig för att ta sig en smakbit, vips åkte blomman omkull.. jag ville bara sätta mig ner å gråta!! men det kommer mer...
braaaaaaaaaaaaaaaaaaaaak hör jag ur brallan... AHA, det var därför han har varit lite kinkig, lite dålig i magen. lämnar allt (lite panik över att J snart kommer komma hem å se all förödelse). Väl på skötbordet är han glad igen, bodyn är dyngsur så alla kläder åker av... knäpper upp blöjan. OJ va mycket pooooooop, ända upp på ryggen. aja, bodyn skulle ändå av... Smiiiiiiiiiiter smaaaaaatttttter!!!! en raketskit rakt på min tröja... åh jag döööööör!
Av med kläderna. ner med E i badkaret, kommer på att, varför inte hämta baljan så kan han sitta lite själv för att det är halkskydd i botten. upp med E (då var man inte världens populäraste morsa, han trodde han skulle bli snuvad på badet) in i rummet, sliter ut baljan! in i badrummet igen... sätter ner baljan i badkaret med E i. fyller på med lite vatten.. Han plaskar å har sig, telefonen ringer.. men jag kan inte svara, håller full uppsikt på klimpen min! jag sätter mig ner å öser lite vatten. håret åker fram i ansiktet, något kladdas mot kinden... ett halvsuget/ätet kex sitter fast i håret, han måste ha släppt det, lagom fint, när jag var nere på golvet å torkade.
E blir så trött av att bada... jag la honom i sin säng, torkade upp allt bajs och röjde i köket... allt kändes så hopplöst!! Jag var tvungen att gråta en skvätt... jag tittar på mobilen. Eftersom att jag skulle på barnmässa i helgen hade J trott att E skulle med för att det var för honom.
ALLTIHOPA VAR ETT MISSFÖRSTÅND...å jag som hade skickat iväg några väl valda ord i ett sms, om hans tid med E å bla bla bla.. å sårat J.
vilken piss kväll!!


--------HUR MYCKET DU ÄN STÄLLER TILL MED OM DAGNARN ÄLSKAR JAG DIG OTROLIGT MYCKET ÄNDÅ -------

                                          

---------------------------------------------------- ALLT ÄR MÖDAN VÄRT-----------------------------------------------------------------------

Tjing tjong styr stång!

Å vad håller jag på med?!

Jag som bankman?? (paus... tillåtet att skratta)
Jag har på nått höger och vänter lyckats få in en liten fot på en bank här i norrtälje.. å nu har jag visst släntrat iväg en arbetsansökan också... oj oj oj.. här är det tvära svängar! Just nu har dom en tjänst ute som bankman (tydligen, visste inte det).. vad gör en sån?? fick tillbaka ett melj att dom skickat ansökan till personen som har hand om rekryteringen till bankmannatjänsten. hmm får se vart det här slutar... liiite spännande.
men hallå, lilla jag? som endast läst ekonomi på gymnasiet... (internationell ekonommi, oxå om jag får be!) :-)
Klacka runt med fina kläder å skor... på malmgolven hela dagnarn? (ok, kan jag tänka mig) måste nog byta garderob först! men sitta vid skrivbordet med dator och stora pappershögar... njeee!
aja.. nej, jag har ju inte tagit ut nått i förskott :-P
men jag vill ju egentligen inte börja jobba än.................... vill ju vara hemma med Jotten, iaf tills at han är 1år! men ett jobb är alltid ett jobb!! å pengar behövs ju!

nej nu till nått annat.
vad händer i helgen då? J är äntligen e äntligen ledig!! det e inte ofta...
jag tyckte vi kunde åkte till Usala å gå på Fillippa Bark och Döden på statsteatern.. men han hade andra planer.. han ska ut i stockholm och festa med polarna... jahaja... nej men då tar jag mig en tripp till E.. där har jag inte varit på år å dagarn, känns det som. jätte hemskt!! men nu ska det nog bli av!
 jaoo jaoo
Alla tre skulle behöva spendera lite tid tillsammans egentligen.. jag tycker det är viktigt att J ska parta med kompisarna men det är verkligen inte ofta lilla familjen är samlad en hel dag :-( känns som om det kan behövas...

(tittar på mobilen)
nej, nu fick jag reda på att det inte blir nån E.. hon har inte tid att ha oss där.. men det är ingen fara.. jag klarar mig alltid... haha sluta oroa dig för det!! du har så mycket annat att tänka på! :-)
Åh fick precis reda på att M hade gratisbiljetter till barnmässan i älvsjö på lördag... hade såååå gärna velat åka! gå där helt själv, utan barn å karl :-) men nu ska vi ju till hallsta... mormor från norr är ju nere för en gång skull!
åhh vad allt inte går den vägen jag vill!!

hoppas er helg går enligt era planer...

tjohej apgrej!

RSS 2.0