Volvoraggare

Debatten volvoraggare är het här i Norrtälje.

Förra veckan krävdes en människas liv pga en ung förare som stämde in på alla volvoraggarkriterier.

Volvoraggare känn på ordet!

Volvoraggare Volvoraggare Volvoraggare Volvoraggare Volvoraggare Volvoraggare Volvoraggare Volvoraggare Volvoraggare Volvoraggare

Vad betyder det för dig?
Att man kör volvo?

Åh nej! Det spelar ingen roll vilket märke du har på bilen, det är hur man kör. Det är omogenheten i körsättet. Kör fort, sladdar och testar gränser i största allmänhet.

Det som stör mig något så enormt i denna debatten är att killen som kördes kollegor... Alltså Norrtäljes kvarvarande volvoraggare inte fattar vitsen i det hela, varför dom helt plötsligt blivit ännu mer hatade.
"det var ju lixom inte meningen"
"dra inte alla över en kam"
Och så vidare...

Ni är ju så ointelligenta att man vrider sig sjökv ut och in!!
Att ni inte fattar att det finns trafikregler av en anledning och det är för att sådant här inte ska hända!!

Såklart det inte var meningen med den sladden och farten att DÖDA någon. Det är såklart jättehemskt.
Men nu får han ta konsekvenserna av sin handling. Det är hans fel! att kvinnan inte finns längre...

Behöver jag säga att han är h a t a d av större delen av Norrtäljes befolkning. Mamman gick ut i tidningen och vädjade om bermärtighet för hennes lille son.
Det hela är så tragiskt.

ÄNDÅ retar hans kollegor gallfeber på Norrtäljeborna genom att fortsätta sina vansinnes körningar. Utanför oss är det en speciell populär raksträcka.
Wrom wroom!! Brum brum... Krasch!!

J har sedan vi flyttat hit blivit en nitisk polis mot dessa vandaler. Tyvärr måste dom fånga dom i sladden eller hinna mäta hastiheten för att kunna bötfälla dom. Men ordentliga tilllrättavisanden har han och hans kollegor utdelat tusentals gånger. Men vad hjälper det??
Rätt var det är sitter dom i vår häck eller ännu värre, kört på någon på gångbanan där dom råkat hamna för att dom tappat kontrollen över bilen.
Dumdristiga jälvar!

I somras när vi var påväg i säng hörde vi att en bil laddade långt bortifrån, ljudet närmade sig och däcken slirade...
PANG!! sa det.
Vi tittar ut, längre ner på gatan lyser baklysena på en bil i grannens häck. Han hade med en hårsmån missat en yngre kille på gångvägen som sprang hem och berättade...
Innan J fått på sig skorna och sprugit dit hade pappan/ morfarn till pojken som sprungit hem redan kommit ut. Han gapade och skrek på ynglingen som satt fast med kalsongerna i brevlådan. Han skulle veta hut!

Killen stämde även han in på alla kriterier till en volvoraggare, precis nytaget körkort! Han ägde antagligen världen...

Bye bye körkortet och behörigheten ett tag framöver.
Bra!

Som sagt, trafikregler finns till av en anledning! Se till och följ dom så slipper ni allmänhetens hatblickar.
Det måste finnas andra ställen att köra på!? Inte bland folk och bebyggelse.

Väx upp!

/ måttligt förbannad


Kommentarer
Postat av: Isabel

Makens lilelbror är en riktig volvorggare!

Han skrotade en bil, voltade, innan han ahde körkort. Tog kärkort och det gick bra ett tag men så "blev han bländad av solen" och körde i diket och skritade en släktings bil. För sin egen kan han inte köra eftersom han knäckt bakaxeln på den...

Sedan några måander senare lånade han samam släktings bil och körde i diket "för att det var blött i kanten", jo tjena... Den fick inga skador men för ett par veckor sedan fick Makens mamma hem sin bil nylagad och det första han gör är att "väja för ett rådjur" och kör sopskrot av den bilen! Skitungar, de ska inte ha körkort!!

2012-02-03 @ 19:11:49
URL: http://maijadesign.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Om

Min profilbild

Lina

RSS 2.0