I Elliotts värld

För något halvår sedan kunde mamma ALLT. Allt allt allt. Mamma var bra på ALLT. Så fort inte något stod rätt till så fixade mamma alltid det. Jag alltså. I Elliotts värld var jag bäst. Hans "miniproblem" var ganska lätta att återställa :-) Om det blåste på honom drog jag upp sufletten, om det regnade satte jag på skyddet, om två duplobitar gick i två delar var det snabbt ordnat igen, lagade mat när man var hungrig och fixade strumporna efter att det korvat sig i skon.
Nuförtiden dyker det upp lite mer världsliga problem i Elliotts ögon. Kranen och de och de läcker- det ska farfar Tomas fixa. bla bla bla... så häromdagen när en tallrik blivit kantstött säger han "Farfar Pommas laga den?" eller " Many laga den?" (many bor på disneychannel)
Nu räcker man inte till längre... Undrar hur länge mamma kommer att vara bäst i världen?!

Detta hände häromdagen:

- Förlåt mamma Lina, Tias... Förlåt mormor, hör jag upprepade gånger från vardagsrummet när jag står i hallen och lägger på fejan.
- ?
Efter några minuter kommer Elliott in med en del av det fina bil/utryckningsgarage han fick av mormor. Ena svängen hade lossnat.
- Mamma, Ellot hade sönder den... (jätte ledsen min)
- Men gubben det är sånt som händer, det gör ingenting, den går att laga.
- Farfar Pommas laga den (fortfarande en liten sned ledsen min)
- Nej, men det här kan mamma laga.
Världens största leende spred sig i hans ansikte. När jag pillat dit biten och tryckt den på plats, så fick jag världens kram och ett "Min Mamma". Deet kan jag leva på hela dagen :-)

Vi satt med det där bilgaraget i säkert en timme totalt. Ingen Ingvar Kamprad som varit med i tankeverkstaden det där inte. Nej. Helsike vilket trassel. Det måste varit därför han bad både mig och Mattias om förlåt.. och han fick det som present av mormor :-)
Gullgubben. Ingen fara, mamma fixar!!


Kommentarer
Postat av: hannah

Söta rara!! WWiiie, snart kommer vi hem o myser med er!!! =) läängtaar!!

2010-03-26 @ 09:49:49
URL: http://endag.blogg.se/
Postat av: mikaela

MISSA INTE NYHETER OM MARIA HOLLYWOODFRUN PÅ MIN BLOGG OCH MER DÄR TILL OM ANNAT JAG UPPDATERAR CA 6 GGR OM DAGEN SÅ NI HAR NÅGOT ATT LÄSA LÄNKA VIDARE MIN BLOGG OCH DU ÄLSKAR DEN JAG KAN LOVA DET ÄR FASHION OF MIKAELA HOLLYWOOD DRÖMMAREN.

2010-03-26 @ 10:01:23
URL: http://fashionofmikaela.blogg.se/
Postat av: ♥ Fotograf & Makeup Artist Linda-Pauline

sv; Ja jag håller verkligen med!

2010-03-26 @ 11:27:00
URL: http://lindapauline.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Om

Min profilbild

Lina

RSS 2.0