Jag är gravid



Japp, så är det!

Jag har i två dagars tid försökt skicka in ett blogginlägg på magen uppifrån där jag vinker "bye bye" till tårna, men givetvis så vill den funktionen inte funka just nu :-/
Wierd.

Vi är hur glada som helst!!! :-)

men... the big but... JAG HAR KRÄÄÄÄÄÄKTS I 3 VECKOR NU! Jippppie! weeeei! Det tar kol på mig. Jag hade totalt glömt bort hur det är att vara gravid om man heter Lina. Galet.
Första veckan kräktes jag på jobbet i tid och otid, lyckades hålla det sisådär hemligt.
Andra veckan försökte jag vara på jobbet med ingen energi när man inte får behålla något. Så jag arbetade hemifrån så gott det gick.
Tredje veckan nu så är ja sjukskriven, har fått Lergigan att knapra, tydligen det starkaste man kan få, fick det förra gången också.. men det hjälper inte.... :-( Den ska vara mot ångest, panikattacker och gravid-illamående, men nej. Inte det sistnämnda iaf.

Förmiddagarna är värst, speciellt när man har en liten att ta hand om oxå. Som polis-änklings-fru så är man själv i tid och otid så det blir lite bittert ibland när man knappt kan ta hand om sig själv.
Min värld står still, dagarna handlar mest om att överleva. Skeda i sig vätskeersättning osv. För till sjukan vill jag inte... ickesanicke!

Detta ständiga illamående tar kol på mig. Tänk er den värsta magsjukan, det brukar vara över efter sisådär 24 timmar... min har pågått i tre veckor :-(
Löjligt hur fort man glömmer. Förra graviditeten levde jag såhär fram till i vecka 19. Allstå har jag typ 10 veckor kvar... med lite enkel matematik kan ni ju då räkna ut i vilken vecka jag är i nu :-) Jättetidigt... men what da heck!

Nu vet ni :-)

Kommentarer
Postat av: Marih

Ännu en gång ett riktigt stort GRATTIS till familjen. Hoppas illamåendet går över...bara 8veckor kvar till Spanien resan. Ska allt se till att ta hand om dig och lillen i magen då ;)



Kram på er allesammans!

2010-07-02 @ 12:03:27
URL: http://marih.blogg.se/
Postat av: Hannah

Lina miin Lina, de är ju så underbart, tänk så härligt!! Vill susa bebis NU! :D :*

2010-07-02 @ 12:10:26
URL: http://endag.blogg.se/
Postat av: Joss

GRATTIS LINA!!! :D Hoppas verkligen att ditt illamående går över snarast möjligast! stackare. :( take care! kraaam

2010-07-02 @ 12:33:07
URL: http://kvarfordh.blogg.se/
Postat av: Malin

Grattis! Vad kul! :D:D (inte kul med illamåendet!!)

2010-07-02 @ 17:24:30
URL: http://napolia.blogg.se/
Postat av: Carro E

Vad roligt för er med ett barn till!! Hoppas du kommer må bättre snart! kram

2010-07-02 @ 22:21:41
Postat av: Emma

Grattis grattis!!!! Jag känner att när jag själv sitter här å är i vecka 35 så får jag vara lycklig att jag inte är du! Förlåt Lina men jag har inte glömt hur det är att kräkas till vecka 18. Uuucchhh å fyyyy... Jag lider verkligen med dej!!!!! Jag har typ aldrig haft magsjuka men det skulle ju vara ingenting i jämförelse med grav.kräka!! Men snart är det över!!!!!!!!! å du jag tyckte oxå lergigan var skit! Massa kramar

2010-07-03 @ 11:50:31
Postat av: Micaela

Åh jisses va kul Lina!!!! Här skulle man in och uppdatera sig efter semestern och så får man en sån härlig läsning!! Massa grattis!

Hoppas verkligen du slipper illamåendet till vecka 19 =( så drygt!

Massa kramar!!

2010-07-04 @ 20:04:01
URL: http://micaelasruta.blogg.se/
Postat av: Linn

stort grattis till er!

2010-07-05 @ 19:44:25
Postat av: Emmelie Wall

Grattis!!va kul! dock inte illamåendet(o kräk), vet precis hur du har det, inte kul! hade så hela graviditeten med molly....d e tungt...hoppas d ger sig.kram

2010-07-19 @ 23:25:53

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Om

Min profilbild

Lina

RSS 2.0