Poliser i all ära


"Nej vinka inte glatt till polisen Elliott, inte så glatt. Det räcker med en vink, det kan turligt nog tolkas som en flax med armen"
Vi står vid Ica kryddan och väntar på herrskapet som inte kan ta sig ut ur butiken snabbt nog för att jag ska kunna missa detta. Polisbilen stannar onödigt nära. Elliott övergår i extas och handen vinkar vildare än någonsin, vänder bort vagnen men möts av enorma protester. Den kvinliga polisen kliver ur och går mot oss. "nämen hej, vad är du för en glad kille som vinkar så glatt"
Jag tänker " Han heter elliott, varken han eller jag har gjort något olagligt (måste man ha lyse på vagnen när det är mörkt?) alla hjul är hela, ser jag kriminell ut, ska försöka dölja min svettningar i pannan, ska jag vända mig om och springa? nej jag står här å vrider mig ett tag till så kommer snart Jonas ut och ordnar upp det hela"
Hon glider vidare upp för trappstegen och tittar in i foajén till butiken. Anropar flera enheter till sig och jag förstår precis.
Å nej. Vad var det jag precis bevittnat?
Gu va jobbigt.
Rätt ska ju vara rätt.
Jag vet vad jag både såg och hörde. (men som jag bra la en notis över, kommenterade för mig själv och sen gled vidare)
I hate my self.
Jag vänder mig om för att informera den kvinnliga polisen om vad jag nyss såg.
"ett ögonblick, får jag tillbaka då"

Efter sisådär en kvart hade jag inte ett ögonblick på mig. Tjejen som precis fått lite saker "utköpta" till sig, av den påtända varelsen som kysste hennes händer, hade försvunnit ur sikte och där stod jag...
Ett ögonblick... jag hade inte tid att vänta längre... vi hade en middag att passa och personerna som befunnit sig inne i butiken hade nu behagat kliva ut.
Så jag gick!

Gu va dålig människa jag är. Hur jag än gjort så var jag en bad person. Hade jag tjallat så hade det varit piss och nu när jag gick gjorde jag inte min plikt som medborgare.
Poliser i alla ära, men jag har alltid tyckt att det har varit bäst att ha så lite som möjligt med dom att göra. Nu är jag ju snart sambo med en sån, så denna inställning behöver utrotas ,snabbare än kvickt, för snart e han klar. Färdigbakad poliskonstapel med pistol, batong, uniform å grejer.

Så här sitter jag med dåligt samvete.
Poliser! om ni är intresserade av mitt vittneskap så hör av er till hon i den bruna skinnjackan, med en tokvinkande glada sonen.


Kommentarer
Postat av: Micaela

Jag kommer ihåg en gång när vi varit på Fyrishov, minns inte om det va bowling eller innebandy, men du körde bil därifrån iaf. Och när vi svänger ut till vänster mot trafikljuset möter vi en polisbil och du blev så uppjagad så du nästan körde mot rött i korsningen =)



Jonas får springa runt i uniformen hemma några månader så kanske du kan komma över dina känslor =)



Hoppas ni har en trevlig påskhelg!

Kramar!!

2010-04-04 @ 11:02:36
URL: http://micaelasruta.blogg.se/
Postat av: Hanna

fattade inte riktigt vad det var du hade bevittnat? tycker absolut att om de inte ville höra vad du hade och säga på en gång, så var det väl itne så viktigt..?

2010-04-04 @ 12:04:57
URL: http://hannamariak.blogg.se/
Postat av: Lina

Ja, Mickis.. det där kommer jag så väl ihåg. Vill minnas att jag ville göra en u-sväng mitt på vägen för att slippa köra förbi dom. Tänk om du å Jonas inte stoppat mig. Då hade dom ju garanterat kört efter mig. ha ha ha.

Idag känns det lite bättre i sånna situationer, men pulsen går upp i 540. Fattart inte.

2010-04-04 @ 13:43:15
URL: http://endellina.blogg.se/
Postat av: ♥ Fotograf & Makeup Artist Linda-Pauline

sv; Jag hittade en cool bild, faktiskt från veckorevyns banner om blogawards och sen bara la ihop den lilla bilden till massor för att täcka bilden på mig själv, sen gjorde jag den lite genomskinlig så jag skulle synas och suddade lite vid ansiktet :P haha! svårt att förklara kanske men :P

2010-04-06 @ 09:40:10
URL: http://lindapauline.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Om

Min profilbild

Lina

RSS 2.0