Tidigt möte på huvudkontoret

04.30 ringer klockan första gången, jag snozzar till 04.45. Sen var det dax att sätta ner sina varma fötter mot det kalla golvet.
05.55 åker jag iväg för att hämta upp Jessica, sen ner till jobbet och byter bil + inhandlar vår beställda frukost :-)


 



Vi slapp alla köer så vi var inne på kortade tid än väntat. 07.00 svängde vi in på parkeringsplatsen. Vi skulle inte
 vara där förrän åtta så det sved lite. Men vi fick mumsa på vår frukost och göra det vi är bäst på, bara snacka blajja.




   


Det var 12 st olika personer inom företaget som höll föredrag inom just sitt område i koncernen. En väldigt givande kurs.
Mannen som hade hand om kompetens utvecklingen på företaget, en märklig typ. Han vankade fram och tillbaka under sitt föredrag och droppade den ena hundringen efter den andra på golvet. Jag satt ju i den främre bänkraden och undrade vad detta var bra för!? Aja.. han hade väl en poäng i det hela. 
Efter sissådär en kvart hade han pratat klart om sitt ämne. Jag kommer inte ihåg ett skvatt för jag satt och stirrade blint på alla pengalapparna som låg på golvet. Han började plocka upp dom en efter en och dela ut mellan bänkraderna.. så jag vart 900kr rikare idag :-) en löneförmån kallades det. NAJS!!! Det hade något att göra med prestation och att nå sina mål. Jag hade ju inte lyssnat så koncentrerat.. men gla blev jag iaf :-)

Eftersom det blev helgalet för mig att stiga upp miss-i-nassen, så fungerar inte min hjärna ordentligt längre.. den har börjat att sakta sakta stänga av sina motorer och övergår snart i tomgångs-körning. Bäst att göra sig i ordning och hoppa till sängsn
Natt Natti

Kommentarer
Postat av: Lajsa

HAHA....

2009-04-02 @ 07:06:51
Postat av: Marih

Jag försöker vila också...idag blir det en lunch på stan med chefen o en kund men sen har jag inget mer in på jobbet o göra ;o)

2009-04-03 @ 10:02:27
URL: http://familiaberglund.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Om

Min profilbild

Lina

RSS 2.0