What to do?

Jag saknar honom över allt annat på dagarna.
Jag vill inget hellre än att hämta honom från dagis och bara gå hem och busa, kramas och bara vara.
Jag saknar honom så oerhört!
Vår Elliott!
Igår satte jag mig lite snett på stolen och vinglade till... Han sätter igång och gapskrattar i minst 5 min. Han finner verkligen det roliga i lilla minsta. Pruttar och rapar, är väldigt kul också.
Här om kvällen när jag lagt honom hörde jag små fniss inifrån hans rum, där det förövrigt måste brukar vara knäpptyst. Jag kikade in.. då ligger han och småfiser och skrattar för sig själv... vet itne om det var i sömnen eller ej! haha..

Jag är på jobbet men får inget gjort, känns det som.
Det är tonvis med saker att göra.. men det slinker alltid in småsaker som tar tid.  Som igår tex. satt jag på möte i 2,5 timme. (ännu mer jobb att göra)  sen var det lunch. sen var det möte i en timme igen. sen hade jag lite tid över. Då ringer telefonen stup i kvarten och saker måste rapporteras in i systemet och information måste letas fram.

Idag fick jag endel gjort på förmiddagen och han även med att prata in ett upptagetmeddelande på telefonen. ( tog X antal ggr att bli så gott som nöjd) Sen kom IKEA grejorna.. It felt like Christmas!!!
köket
bord
stolar
bänk
hurtch
fåtöljer
m.m

Ingen som hade tid att luncha med mig idag :-( Jag som är så sällskaplig av mig! Efter att Hubert dog är det så ensamt här nere. Det kom förbi en Hubert 2, häromdagen. Hälsade honom välkommen. Men han flög sin kos.
Så idag har jag lunchat framför datorn och tyckte, med all rätt, att jag får sällskapa lite med er ist :-)

just ja.. What to do 1?
Elliott är charmknutten på dagis.. charmar tydligen allt och alla :-) känns kul att höra. Alltid lite bus i blicken.
Väl hemma lite strax efter fem så har han oftast lagt charmen på hyllan och kopplat på grin, skrik och sur betéendet. Inte alltid så välkommet alla gåner.
Förstår honom... trött efter en lååång dag på dagis. Men mamma måste laga mat till lillkillen, som han sen väljer att rata... skrikande MAMMMA, MEMME, MAMMI ( ett internationellt barn) skjuter han ifrån sig maten och vill bara sitta i mammas knä... jag kan inte röra mig.. han klänger sig fast runt benen.
För att han ska vara lugn och sanad måste jag sitta på golvet/i soffan och kramas och gosas...
Han saknar nog mig om dagnarna också.. ibland iaf.. vill jag tro! mellan allt stoj och bus.

What to do 2?
E har börjat slänga saker i soptunnan.. oftast då skräp, tidningspapper, tussar osv. men här om dagen hittade jag jonas pin.kod dosa i soporna.. det är inte ok. Hur säger man det här får du slänga men inte DET HÄR!, på Elliottska??

Kommentarer
Postat av: Micaela

klart elliott saknar dig fast han har kul! och inte konstigt att du saknar honom =( måste vara jobbigt. jag har ju som sagt redan ångest för det där. men det känns lite bättre nu när jag vet hur länge till jag får vara ledig. sen får vi lösa det på bästa sätt då.



hoppas allt är bra med er annars! va verligen alldeles för längesen vi sågs =(

2008-10-24 @ 13:14:49
URL: http://micaelasruta.blogg.se/
Postat av: Stiiin

Har en enkel lösning på problem 2.. hehehe... ha inte viktiga saker som pinkod-dosan där han kan få tag på den....typ.. högt upp =)

Men men...enkla lösningar närman inte har barn ssjälv.. så det räknas kanske inte...?!?!!



Ladda till imorgon!!! då jäklar!!

2008-10-24 @ 13:21:00
Postat av: Hanna

heeej, kul med ett långt inlägg! :) hade jag okej med skärpa denna gång? jag gör på en höft varje gång. ha en bra helg!

2008-10-24 @ 21:38:01
URL: http://hannamariak.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Om

Min profilbild

Lina

RSS 2.0