Sovmorgon!

Herre gu.. det har nog inte hänt sen Elliott föddes, att jag fick sova till 10. Visst det bli av brott hela tiden.. men vad gör det.. jag fick ju ligga inkurad i mystäckena och bara njuta. Kanske slumra till lite, om jag kände för det eller ligga och fundera på den senaste drömmen jag kände för det :-)) Det är Lyx.

Idag ska jag inte göra så värst mycket. Jonas mamma och mormor och kommer på middag ikväll. Det bli lite kycklingwok med kokosmjölk.. får se om det går hem.

Igår fick jag reda på någonting om nån som jag ABSOLUT inte kunde tänka mig.. det var chockande! Valde att inte tro på det först.. men det blev överbevisat.. så det är bara att acceptera. Tycker om personen jättemycket... det var bara en annan sida jag fick se helt enkelt. Personen ifråga skulle nog skämmas ihjäl om denne nu visste vad jag visste, och som jag förövrigt har berättat för J. Han tog det ganska bra men valde först att inte tro på det heller.. men det kunde jag ju så gott som överbevisa så.. nu har vi två sidor hos den här personen som vi får tycka om :-) För att konfrontera det med personen i fråga finns inte på världkartan.. haha

pöss pöss lingonbuss


Kommentarer
Postat av: Hanna

Jag har gått o varit sur på bloggen i 2 dagar.
Kanske kommer över det idag :) men jag har inte bestämt mej än =P
Hur e d med er? friska o krya? Och utvilade? =D

2008-01-06 @ 13:25:11
URL: http://hannamariak.blogg.se
Postat av: Anna

Sluta å skriv i gåtor! ;) Vad trodde ni inte om vem????? Kram

2008-01-06 @ 16:43:48

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Om

Min profilbild

Lina

RSS 2.0