Å vad håller jag på med?!

Jag som bankman?? (paus... tillåtet att skratta)
Jag har på nått höger och vänter lyckats få in en liten fot på en bank här i norrtälje.. å nu har jag visst släntrat iväg en arbetsansökan också... oj oj oj.. här är det tvära svängar! Just nu har dom en tjänst ute som bankman (tydligen, visste inte det).. vad gör en sån?? fick tillbaka ett melj att dom skickat ansökan till personen som har hand om rekryteringen till bankmannatjänsten. hmm får se vart det här slutar... liiite spännande.
men hallå, lilla jag? som endast läst ekonomi på gymnasiet... (internationell ekonommi, oxå om jag får be!) :-)
Klacka runt med fina kläder å skor... på malmgolven hela dagnarn? (ok, kan jag tänka mig) måste nog byta garderob först! men sitta vid skrivbordet med dator och stora pappershögar... njeee!
aja.. nej, jag har ju inte tagit ut nått i förskott :-P
men jag vill ju egentligen inte börja jobba än.................... vill ju vara hemma med Jotten, iaf tills at han är 1år! men ett jobb är alltid ett jobb!! å pengar behövs ju!

nej nu till nått annat.
vad händer i helgen då? J är äntligen e äntligen ledig!! det e inte ofta...
jag tyckte vi kunde åkte till Usala å gå på Fillippa Bark och Döden på statsteatern.. men han hade andra planer.. han ska ut i stockholm och festa med polarna... jahaja... nej men då tar jag mig en tripp till E.. där har jag inte varit på år å dagarn, känns det som. jätte hemskt!! men nu ska det nog bli av!
 jaoo jaoo
Alla tre skulle behöva spendera lite tid tillsammans egentligen.. jag tycker det är viktigt att J ska parta med kompisarna men det är verkligen inte ofta lilla familjen är samlad en hel dag :-( känns som om det kan behövas...

(tittar på mobilen)
nej, nu fick jag reda på att det inte blir nån E.. hon har inte tid att ha oss där.. men det är ingen fara.. jag klarar mig alltid... haha sluta oroa dig för det!! du har så mycket annat att tänka på! :-)
Åh fick precis reda på att M hade gratisbiljetter till barnmässan i älvsjö på lördag... hade såååå gärna velat åka! gå där helt själv, utan barn å karl :-) men nu ska vi ju till hallsta... mormor från norr är ju nere för en gång skull!
åhh vad allt inte går den vägen jag vill!!

hoppas er helg går enligt era planer...

tjohej apgrej!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Om

Min profilbild

Lina

RSS 2.0