Tiden går...

Tiden bara rinner iväg. Vecka efter vecka, dag efter dag... måndag... fredag.. å så e det måndag igen!
vad händer då?

Inte mycket... kommer ingen vart.. med vårt planernade och tänkande om vår framtid.
Jag älskar att vara hemma med min son, han är såå underbar. han har nu börjat att resa sig mot allt, å då menar jag ALLT!! man måste springa efter som en vettspoling... men han bara skrattar. Man får så mycket kärlek så det räcker för 4o år framöver. Han är helt enkelt outstanding!!

Men på flytta, bo, jobb fronten händer inte nått...inget, NADA!! Jag vill ha framtidsplaner (realistiska, helst) och det vill jag ha tillsammans med J... just nu känns det om att han planerar för framtiden och att jag bara ska vara där, vid hans sida.. är det att ta för givet? Jag vill känna att JAG gör det JAG vill... så som han verkar känna. Men jag kan inte... Det är väl så för att jag inte har en skvatt aning om vad jag vill göra heller... Jag såg några ridande poliser på tv, Jaooo skulle jag kunna tänka mig :-D men polis... nee! Jo hjälpa människor.. barn tex som hamnat fel. det låter betydelsefullt.

Jag skulle vlja bli någon med ett kreativt yrke... där jag kan fixa och trixa med alla mina ideér jag har...Marknadesföring är ju skoj, men en helvetes bransch. om man ska slå igenom ska man helst ha läst på beckmans och vara son/dotter till någon som är rik och har stort inflytande.
Jag sitter jämt och kommenterar reklamfilmer. om inte högt så för mig själv. Det skulle dom ha tänkt på! varför gjorde dom så? vad vill dom uppnå med detta? såhär skulle jag ha gjort. vilken målgrupp är dom ute efter osv. När man tittar på reklamblad är det oftast nått som "stör" mig. RUSTAS tex... ojoj. är det en liten nisse på lagret som har suttit i Paint och försökt klippa och klistra?? Inklippta bilder som är försnäva och texten sitter helfel. Det är nånting som dyker upp dagligen. Sen kan jag komma på perfekta reklamfilmer osv... som jag försöker dela med mig med första bästa person som jag råkar vara i närheten av... som då ser ut som frågetecken. För det är inte alls något vi samtalat om utan det bara kommer från ingenstans. Sen när jag ska försöka tänka tillbaka och minnas vad jag tänkt. då är det kört. Jag ska nog från å med nu ha med mig ett litet anteckningsblock att skriva ner alla mina påhittiga idéer. (bra tanke)
men va fasiken ska jag med det till?? mina små anteckningar.. vart ska dom leda? till större högar med bara massa papper kanske?

aja.. Igår bakades det lussebullar iaf... och av Li fick jag husmorspoäng :-) Idag kommer Kr upp på en liten fika.. så jag antar att det blir en lussebullsbit eller två idag.
sen har jag köpt ingritienser till Lejlas ROCKY ROAD!! Lite dumle, lite marsmallows m.m mixtrat lite med receptet... men jag tror det blir kalas gott!!

Man blir glad av choklad!!

åhh jag hörde något så roligt idag!!!! Vi ska fira nyår med HÖ å PA.. tillsammans med Li med familj!!! åhhh börjar redan längta!!!!!

Trevlig helg, sug å svälj! (men Lina!!)Tänker på Hö... hahahahahaha, förlåt.. men det var riktat till er!

Kommentarer
Postat av: Hanna

Nej jag vet. Det går fort! Vagnen hämtades i förrgår och skötbordet ska upp på söndag.
Sen är det klart! Då e d bara o föda =/
Kram

2007-12-07 @ 11:31:29
URL: http://hannamariak.blogg.se
Postat av: Hanna

Godmorgon!
Att bära med sej ett aneckningsblock är inte en sån tokig ide! Jag blev skadad med det när jag jobbade. Kunde inte gå ngnstans utan det. Det fortsätter. Visst antecknar man mycket skit. Men det e väl igen dum ide att anteckna bra ideer som du får. Du får väl sålla emmellanåt?!
Kanske reklam är din grej? Det är faktiskt skitkul. Men man måste nog ha en livlig fantasti och den växte jag ifrån för ett par år sedan =(
Såg oxå hennes Rocky road. Du måste berätta sedan hur de blev. Då ska gottegris från Uppsala också göra!
Ha en bra dag =) Kram

2007-12-08 @ 06:57:34
URL: http://hannamariak.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Om

Min profilbild

Lina

RSS 2.0