Mitt liv.. typ.. haha

Det är sant!! Hela veckan har grubblat och grubblat och grubblat lite till... sömnlösa nätter, oroliga dagnar och kvällar. Jag har inte varit mig själv helt enkelt.
Jag själv känner mig som en öppen bok. och när inte andra är var man trodde att dom var så blir jag sååå ledsen. Nu vet jag ju vem den här jäntan är, innerst inne, det var därför jag blev så ledsen. Jag gav henne en chans att förklara sig.. men den tog hon inte.Det blev bara ännu värre och ännu rörigare. Jag blev så bestört. Mitt halva hjärta gick i krasch. Jag visste inte hur jag skulle bygga upp det igen.. bit för bit försökte jag.. men det var alltid någon bit som var trasig eller nött i kanterna.. alltid nått som inte riktigt stämde. Jag ville så gärna tro henne, hon är ju trots allt en riktigt bra vän.. och har varit det lääänge, fanns det en tid innan hon klev in i mitt liv?? Inte mycket jag kommer ihåg av den iaf... känns som att hon alltid varit där.

Min tid är uppdelad såhär:
bebis: kommer inte ihåg ett skvatt
sandlåde-åldern, lekis: Bella, Madde, Mattias, Daniel, Hölena, Frida.. sen alla andra barn på gården som vi allihopa lekte kurragömma och dunken med :-) Gu, vilken tid det va!!
lågstadiet : Bella, Madde, sen kom Mona in i bilden och lite senare Marie som var nyinflyttad. Sen kom världens bästa Anna in i bilden oxå.
mellanstadiet: Bella, Madde, Anna, Mona, sen kom världens bästa Lisa inhoppande mitt i allt, alla fotbollskompisar hamnade ju helt plötsligt på samma skolgård, hur kul som helst!! :-D
Anna (sötis raringen), Jenka och Jossan. Det var ju typ så att alla som spelade fotboll spelade även innebandy oxå :-)) fotboll på sommarn och innebandy på vintern.
högstadiet: Bella började annan skola, Madde lika så. Mona, Anna och Lisa hängde med. Nu klev även Eva in i bilden. Dom här åren är guldvärda!!
gymnasiet: Sara, Bettina och Amela klev in i bilden, tack för att ni gjorde gymnaset igenom-lev-bart! haha... Eva hängde med men inte i samma klass :-( och Anna försökte jag träffa så fort jag hade tid. Fest, efter fest efter fest! Evas hemma fester var nog de mest lyckade!!! :-D oj oj oj
Det bästaste utav allt var nog att här kom J in i mitt liv :-D Lisa hade å så mycket på sitt håll.. vi gled ifrån varandra..
kommunikation och media året: J låg i lumpen och jag latjade mest med Eva och Anna.
efter skoltiden: Lisa kom tillbaka in i mitt liv :-D Eva still going strong, Mickis blev en stor del av mitt liv (även om vi träffas innan så var det nu vi busade som mest. Jag kommer aldrig glömma dessa nätter på BK och nere i omklädningsrummet med vinet.) oj det blev en lååång parantes.
typ Nu: Anna träffar jag inte så mycket :-( nästan inte alls... Mickis lika så :-( men vi hörs!!! :-) Lisa och jag pratar väl praktiskt tagen dagligen, är så glad att jag har henne. hon e såå klok och vis, försöker oftast iaf.. :-D Eva är gudmor åt min son och vi ses ganska ofta, såfort vi får tillfälle.
sen har det dykt upp andra flammor här i Norrtälje oxå som är värda att nämna. Kristin, vi arbetade tillsammans... det var lajbans! vi ses lite då å då. Innebandy freak e hon oxå å det är en fördel för hon drar mig tillbaka till den sport jag älskar :-D Johanna träffar jag oxå en hel del. hon är oxå klok men hon har lite otur när hon tänker ibland bara! hahahahaha... sist men inte minst Jenny, jokkmokks stolthet! eller ja, hon är ju den enda jag känner därifrån så det blir min stolthelt :-D det är så kul... hon vet vad jag gör och har gjort de senaste minutrarna för då har henens sambo pratat med min sambo och sen vet vi allt :-)

Oj Oj... vilken avstickare det där blev.

Men iaf.. tillbaka till saken! Nu är allting upprätt iaf... tycker det är skönt att vi diskuterat igenom det hela. punkt slut!

Nä ska man ta och baka sig en liten rockyroad?? hmm.. ska tänka på saken.. sen ska jag berätta för er hur gooooooood de var! :-D

puss på vem? hjärtevän!

Kommentarer
Postat av: Anonym

Vilken Anna?

2007-12-09 @ 11:07:04
Postat av: Lajna i Norrtälje

Jaoo det är två Annor omnämnda.. men jag har inte skrivit dit H eller M.. haha. hoppas ni vet vilka ni är :-))
Det vore ju för jäkligt om jag glömt någon för ag vettefan hur man lägger dit nått i texten :-( får ta det i nästa inlägg isf.. så FÖRLÅT OM JAG GLÖMT NÅGON!! SÄG TILL.. Å FRISKA UPP MINNET PÅ MIG! :-)

2007-12-09 @ 19:13:39
URL: http://endellina.blogg.se
Postat av: Hanna

inte testat den än? jag sitter ju hemma och väntar på en recension =P
hörde rykten om att du kommer och gör staden osäker på torsdag. angenämnt =)

2007-12-10 @ 20:38:08
Postat av: Hanna

inte testat den än? jag sitter ju hemma och väntar på en recension =P
hörde rykten om att du kommer och gör staden osäker på torsdag. angenämnt =)

2007-12-10 @ 20:38:31

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Om

Min profilbild

Lina

RSS 2.0