Hej och hå vad tiden gåååår...

Nu var det läääänge sen jag skrev nått igen.. hela julen har gått och jag har hunnit med rean å allt.

Julen var kalas... E fick en heeeeeel del grejor att släpa hem. Vi vaknade på Julaftonsmorgonen hos min mor. Åt mysfrukost , med gröt och allt där till, och delade ut lite julklappar. E fick en polisbil.. en sån man kan sitta på och "sparka" sig framåt. Tror hans far vart mycket avundsjuk.. haha
Senare under dagen tog vi oss till Js mor och fortsatte julfirandet där.. med mat och klappar. Jag var så nöjd med min present till J i år. Två helt underbara täcken... såååå mjuka och fluffiga. Jag hade köpt 2 men vi kom hem med 4a!!? Js mor hade inhandlat täcken till oss i kina... siden täcken... så vi blev några täcken rikare!
Av min älsklig fick jag två par "träningstrosor" som ska vara mer absorberande eller nått.. men jag svettas bara jag sätter på mig dom.. ahaha.. jätte sköööna!! *ingen ironi* sen fick jag 25min massage på TREAT och en PEAK kofta :-D

Kom hem idag vid 6 tiden... från en av mina uppsalaresor igen :-)

I torsdags morse lämpade jag av lilla E hos morfar och fick en heldag med mina girls :-D THANK YOU flikkor!!
Det blidde en del på rean :-D NAJS!!

Idag har jag spenderat dagen hos Laj med barnen och Höl... sen åkte jag en tur till Mi och Ma, där E förövrigt rörde runt som en elvisp... Gu va jag inte längtar tillbaka till sista tiden i graviditeten... Mi ser jätte frisk och gla och pigg ut. Men jag vet ju hur det är... man känner sig blääää och är inte alls pigg och glad... utan bara tung, trött och en smått förvirrad. Man har så mycket att tänka på!

Nu ikväll har Ma och Jo varit här :-) det blev en spelkväll... det brukar bli sånna. Jätte kul faktiskt.. men idag vet jag inte... jag vet inte vad som flög i mig... jag är verkligen RÄTT SKA VARA RÄTT... Men tydligen inte idag, av någon anledning!? Jag fuskade!! Allt gick så snabbt.. jag har lixom inte tänka. skulle ta upp ett kort i högen och råkade ta två.. då var det den understa som föll min mer i smaken.. och vad gör jag?.. lägger tillbaka det andra..!?? J kom ju på mig.. och jag försökte med ett litet "nä vaddå"?? haha... men det var ju bara att erkänna! JAG FUSKADE! Sen satt jag i skamvrån i några minuter... sen var jag la förlåten.. hoppas jag??!

Nej nu ska jag hoppa i säng...

Rim å rusk.. fult med fusk!

Kommentarer
Postat av: Hanna

hallå hallå! har julen varit bra?
fick en inbjudan till nyår av lisa men jag var redan bortbjuden tyvärr. hade varit trevligt att slå ihop nyår tillsammans annars :)
hoppas ni får det mysigt!
kram på dej

2007-12-29 @ 13:11:12
URL: http://hannamariak.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Om

Min profilbild

Lina

RSS 2.0