Det här är jag, läskigt hur bra det stämmer!

Astonomi

Stenbocken
stenbocken.jpg
Stenbocken älskar frihet och utrymme att gå sina egna vägar. Stenbockar har mycket energi och de är fulla med spontanitet och kämparglöd och försöker alltid bygga upp stabila och genomtänkta strukturer. Stenbocken är praktisk och noggrann och har en tydlig känsla för disciplin och en enorm viljestyrka.

Stenbocken vill bygga upp något stabilt och bestående och är väldigt ambitiös. Stenbocken har ett väldigt tålamod och arbetar alltid väldigt metodiskt. Stenbockar som får utlopp för detta behov av struktur kommer det att gå väl för, då de bygger upp ett stabilt liv rent materiellt.



Kinesiskt horoskop

Grisen

De som är födda i Grisens år är stiliga och artiga. Varhelst de gör, gör de det med full kraft. För de som föds i Grisens år finns det ingen flykt och ingen möjlighet att vända. De har en enorm själsstyrka och en väldig ärlighet. De får inte många vänner med de de får har de kvar hela livet. Den som har en grisvän har tur då de är väldigt lojala. De säger inte så mycket men har en stor lust att lära sig saker. De studerar ofta en hel del och brukar ha god koll på saker och ting. Grismänniskor har ofta ett hett temperament fast de gillar inte bråk eller gräl. De är goda mot sina nära och kära. Oavsett hur svåra problem de möter så försöker grisar reda ut saker, ärligt, ibland lite impulsivt. De fungerar bäst tillsammans med Kaniner och Får.

Källa andlighet.se

Nu ni som känner mig... Är det inte läskigt hur bra det här stämmer? Jag tycker att dom fått med det mesta :-D på gott och ont!

Gå in själv och se efter om det stämmer lika bra in på dig!


Kommentarer
Postat av: Hanne

Hallå! Ja, det är inte helt ovant med en kula på magen.. hehe :) Snart dax för din del ju - spännande!



Ja vi kommer nog vara en hel del på Holliday Club vi med. Jag lär ju inte våga mig ut i backen med magen eftersom jag kommer vara närmare v 30 då! Men barnen ska få åka såklart! :) Elliott brukar åka skidor va? Är det lätt för dem att lära sig när de är så små ändå?

Kram!

2010-11-24 @ 10:58:37
URL: http://hellohanne.blogg.se/
Postat av: Hannah

DEAL! ;)

2010-11-24 @ 11:32:18
URL: http://endag.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Om

Min profilbild

Lina

RSS 2.0