Inga riktigt lyckade saker kommer utan missöden

Måla måla måla...
Tre gånger behövdes för att trappelitrappen skulle fatta att den skulle bli viiiit! Det tar lååång tajm. Vinklar och vrår och det är olagligt med dropp. Men vissa slapp jag visst inte undan :-/ min perfektionism är lite sårad över det. Möjligt att bara jag vet vart dem sitter... Vi får la se :-)

Jag tänkte inte berätta om missödet när jag spillde ut ca en halvliter färg på golvet. Nej, det var en alltför kladdig historia... Tanken som slog mig ganska snabbt var "Hur får man upp färgpölen?"
Joråsörrusatt. Man har väl två händer att arbeta med...
Tackar gud för att katten var utomhus, karln var på jobbet och barnen sov för oj oj vilken geggamojjahistoria det blev.
Vill även tacka gud för vattenlöslig färg!

Inga riktigt lyckade saker kommer utan missöden :-)

Nu ska jag ta en välbehövlig dusch!


Vab och renovering

Sitter och soffmyser inomhus i värmen. Tittar ut i ruskvädet som är... Och ryser. Det blåser ute så att snöregnet piskar i ögonen.

Det har blivit några dagar inomhus nu... Elliott har haft megafeber och jag har vabbat för första gången från min nya arbetsplats. Första gången på åtta månader... Det tycker jag är rätt bra statistik ändå :-)

Hantverkarna har börjat med tvättstugan och det kommer att bli så fint! Närcdet är våtutrymme vågar man inte sig på det själv.

Istället har vi tagit oss an trapphelvetet ;-) den skulle göras... Men kanske inte nu... Egentligen... Ha ha
Jag älskar impulsrenoveringar på så vis. Att man helt plötsligt finner energi till att ta tag i saken och POFF är det gjort... Isället för att gå och dra sig för det ;-)

Trappen har slipats igår kväll och målats idag förmiddag... Det är en himla massa vinklar och vrår att hålla reda på. Vi har valt en lite glansigare vit färg. Nästa vecka kommer mattläggarn och lägger in en grå nålfiltsmatta. Kommer bli snyggt och halkfritt :-)


Här händer det grejer!!

Äntligen... :-D

Snart har vi en finingtvättstuga vi med.

Ganska litet men ack så värt det!


Inspiration

Nu flödar inspirationen!!

Oj oj! När ska jag få sätta igång?


Taadaa!!

Hipp hipp hurraaaa!!

Äntligen är min nya hemsida klaar!!

Är så himla nöjd! :-D

Ta er en titt!

www.photobylina.com


Teaterapan!


Sometimes i go nuts


Mina söner

Den stora puddingen saknar jag så att det gör ont i magen! Har har varit iväg på en semesterweekend med farmor och farfar upp till deras hus i Bydalen. Jag vet att han har det alla tiders... Han får 100% uppmärksamhet och det gör honom enbart gott! Han badar badtunna, åker längdskidor och är på auktion. Imorrn kommer han hem... Då vet jag vem som kommer vara upp över öronen lycklig... Om inte jag.. Så hans lillebror :-D

Som inte är så liten längre... Den stora lilla killen 1,5 år beslöt sig att ta sin an spjälsängen i morse. DUNS och gallskriik!!! Plask ner på golvet. Kan inte förstå hur han gick till väga... Men han klarade ju sitt mission men inte med elegans och bravur... Ur sängen kom han ju... Men huvva, han kan ju bryta nacken. Hemska hemska tanke! Lilleman du är för liten, lugna ner dig ett par hekto, eller varför inte ett kilo?!
Det blir att klä in golvet med kuddar och madrasser. Så får det bli!
Lillevän, var liten ett tag till ;-)


Mage

Snart är du här :)

Du är efterlängtad!

Sen blir det puss, mys och massa gos!

Sooom vi längtar ❤

Jag delar så gärna födelsedag med dig lille vän! Dealen är att du håller dig inne till nyår iallafall... Sen är det fritt fram!

Ps. Mamma Lina och Pappa Micke kommer aldrig ha probs med barnvakt... Nej nej. Dörrn står öppen!!


Nattskräckis

Tänk dig att du kommer hem efter en dag på arbetet... Du möts av en vän från förr du inte träffat på över 20 år. Ni var barndomsvänner. Helt oannonserad står hon där och välkomnar dig hem... IKLÄDD DINA KLÄDER OCH SMYCKEN!! Hennes bil står parkerad på din uppfart och är fullproppad med saker. Från golv till tak. Hon frågar om det är ok att hon lämnar några väskor hos dig för några dagar, skyllde på bristande platsutrymme i bilen.

Helt förvirrad frågar du om du kan få tillbaka sakerna hon lånat av dig som hon bär på sin kropp. Det lämnar hon över. Skräcken som infinner sig när du inser att hon varit inne i ditt hus och rotat runt. Hur kom du in? Jo, men jag vet ju vart du alltid hänger nyckeln, får du till svars. Du vet att du aldrig hänger någon nyckel ute, utan den förvarar du i tryggt förvar i fickan. Väl inne märker du att saker flyttats på och vissa saker saknas. Du vet inte hur du ska bli av med kvinnan du kände från förr som nu trängt sig på i ditt hem. Du är nyinflyttad och har uthuset fullt av kartonger och värdesaker. Personen vill prata gamla minnen som du lätt avstryr. Det börjar mörkna och du vet att hon är bosatt minst 40 mil bort men det här var ett påtok för skrämmande beteende så du hänvisar till ett hotell i närmaste stad för övernattning. Innan kvinnan ger sig iväg frågar du lite trevande om det är mer saker hon lånat och isåfall vad det kunde vara. Kvinnan du kände från förr plockar ut några enstaka ting ur bilen helt odramatiskt och räcker motvilligt över det till dig. Du inser att det är mer men vågar inte gå in i diskussion. Något är knas med denna kvinna, tid och rum.

När kvinnan, som är en stark driven affärskvinna i vanliga fall (för det har du sett på facebook och i diverse tidningsarticklar hon florerat i) åkt sin väg ringer du polisen. Kvinnan som svarat i luren ber dig åka efter för att kunna ta eventuellt registreringsnummer... Bilen stannar vid det rekommenderade hotellet. Registreringsnumret CHECK! Vänder hemmåt! Blir tillsagd att titta igenom packningen kvinnan lämnat efter sig...
Kläder... Hygienarticklar, personliga papper och ting.

Skönt, imorrn tänker du lämna in joxet på polisstationen. En anmälan om stöld är upprättad och snart kan du sova gott.

När polisen kommer till hotellet är inte kvinnan kvar... Hon har varit där men lämnade stället. Bilen är eftersökt men går inte att finna.

Undrar vart man tar vägen om man tänker som hon?! Hoppas att hon inte mitt i natten kommer på att hon behöver byta kläder eller behöver borsta tänderna... För då vet jag en som för allt i världen inte kommer glömma denna Halloween-natt på länge länge!

Det här är verklighet för folk i landet!

Sov sött du som kan! ;-)


RSS 2.0