Nattskräckis

Tänk dig att du kommer hem efter en dag på arbetet... Du möts av en vän från förr du inte träffat på över 20 år. Ni var barndomsvänner. Helt oannonserad står hon där och välkomnar dig hem... IKLÄDD DINA KLÄDER OCH SMYCKEN!! Hennes bil står parkerad på din uppfart och är fullproppad med saker. Från golv till tak. Hon frågar om det är ok att hon lämnar några väskor hos dig för några dagar, skyllde på bristande platsutrymme i bilen.

Helt förvirrad frågar du om du kan få tillbaka sakerna hon lånat av dig som hon bär på sin kropp. Det lämnar hon över. Skräcken som infinner sig när du inser att hon varit inne i ditt hus och rotat runt. Hur kom du in? Jo, men jag vet ju vart du alltid hänger nyckeln, får du till svars. Du vet att du aldrig hänger någon nyckel ute, utan den förvarar du i tryggt förvar i fickan. Väl inne märker du att saker flyttats på och vissa saker saknas. Du vet inte hur du ska bli av med kvinnan du kände från förr som nu trängt sig på i ditt hem. Du är nyinflyttad och har uthuset fullt av kartonger och värdesaker. Personen vill prata gamla minnen som du lätt avstryr. Det börjar mörkna och du vet att hon är bosatt minst 40 mil bort men det här var ett påtok för skrämmande beteende så du hänvisar till ett hotell i närmaste stad för övernattning. Innan kvinnan ger sig iväg frågar du lite trevande om det är mer saker hon lånat och isåfall vad det kunde vara. Kvinnan du kände från förr plockar ut några enstaka ting ur bilen helt odramatiskt och räcker motvilligt över det till dig. Du inser att det är mer men vågar inte gå in i diskussion. Något är knas med denna kvinna, tid och rum.

När kvinnan, som är en stark driven affärskvinna i vanliga fall (för det har du sett på facebook och i diverse tidningsarticklar hon florerat i) åkt sin väg ringer du polisen. Kvinnan som svarat i luren ber dig åka efter för att kunna ta eventuellt registreringsnummer... Bilen stannar vid det rekommenderade hotellet. Registreringsnumret CHECK! Vänder hemmåt! Blir tillsagd att titta igenom packningen kvinnan lämnat efter sig...
Kläder... Hygienarticklar, personliga papper och ting.

Skönt, imorrn tänker du lämna in joxet på polisstationen. En anmälan om stöld är upprättad och snart kan du sova gott.

När polisen kommer till hotellet är inte kvinnan kvar... Hon har varit där men lämnade stället. Bilen är eftersökt men går inte att finna.

Undrar vart man tar vägen om man tänker som hon?! Hoppas att hon inte mitt i natten kommer på att hon behöver byta kläder eller behöver borsta tänderna... För då vet jag en som för allt i världen inte kommer glömma denna Halloween-natt på länge länge!

Det här är verklighet för folk i landet!

Sov sött du som kan! ;-)


Kommentarer
Postat av: Linnéa i Colorado

Fy farao!!

2012-11-01 @ 02:51:39
URL: http://linneaiusa.com
Postat av: Hille

Var jag verkligen tvungen att läsa den här nu??? NU när jag egentligen borde sovit för en timme sen. Jäkla skit vad otäckt!

2012-11-11 @ 23:47:55

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Om

Min profilbild

Lina

RSS 2.0