Nougatfudgetårta

Nougatfudgetårta


Här kommer det efterlängtade receptet.
Bättre sent än aldrig ;-P





Här hjälpte Elliott mig att baka till Nyårsafton.

Jag fyllde decilitermåttet, la tillbaka det och Elliott hällde i.
Teamwork! ;-)





Ena anledningen till att det är kul att baka med mamma är att man får slicka skålen och vispen efteråt.






Fudgen ska koka, koka och kokas lite till.
Rör, rör, rör, rör...
När det kokat upp ordentligt så dra ner värmen på plattan så att den inte bränns vid.
men fortsätt
 rör, rör, rör, rör...






När fudgen stelnat på kakan, kan man skära upp bitarna.
(låte helst hela kakan svalna i kylskåpet)





Sen kan man servera dom såhär...
eller på eget vis ;-)

 

Lycka till!


Kommentarer
Postat av: Malin

Ser och låter sjukt gott!

Kom på mig själv när jag läste igenom hur munnen öppnade sig, vattna sig och jag nästan började dregla.. :)

2011-01-10 @ 18:15:59
URL: http://napolia.blogg.se/
Postat av: Lina

Det är ett bra betyg Malin ;-)

2011-01-10 @ 18:31:01
URL: http://endellina.blogg.se/
Postat av: sanna

mums!

2011-01-11 @ 00:10:12
URL: http://[email protected]
Postat av: Lina

Gradantalet på ugnen ska vara 175 grader i 20 min, när du gräddar chokladbotten! glömde det... ;-)

2011-01-11 @ 10:35:08
URL: http://endellina.blogg.se/
Postat av: Åsa

Tack för receptet! Blir till att baka den till lördag :) Hoppas ni tog er hem ordentligt på nyår!

Att gå hem från lisa och fredde brukar ta 30min nu tog den 1:10 helt galet med snö!

Ha det kanon! Kram Åsa

2011-01-11 @ 15:29:18
Postat av: Hanna

Den är underbar! Synd bara att det inte går att kopiera texten (förstår att det är meningen) men nu måste jag handskriva det som redan var så fint skrivet ;)



kram

2011-01-11 @ 16:01:02
URL: http://hannamariak.blogg.se/
Postat av: Marih

Ser äckligt gott ut Lina...måste jag testa!! ;o)

2011-01-16 @ 21:55:17
URL: http://marih.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Om

Min profilbild

Lina

RSS 2.0