Fler familjedagar åt folket

Gud så bra vi har haft det :-)

Kvart i elva på förmiddagen besteg vi pulkabacken. I över två timmar höll grabbarna på i backen. Upp och ner, fram och tillbaka. En fikapaus med varm oboy, saft och kaka. Sen påt igen ba! Jag ville så gärna vara smärt och smidig och kuta upp för backen jag med, så jag tog mig upp och fick lift ner av min käre son. Han är en hejjare på att svänga och ratta med snowracern och tyckte det var superkul att morsan tagit sig upp och gärna ville följa med ner på en sväng. Det gick bra första biten, sen började han latja, skulle antagligen busa lite extra med mor sin och vips var vi påväg omkull. Jag lyckades manövrera oss tillbaka back on track igen men han hade bestämt sig, vi skulle omkull.
Det blev till att köra ner båda fötterna i backen och tvärnita för att inte hamna huller om buller. Tråkig mamma tänkte Elliott, på liv och död tänkte mamman.

Och eftersom detta var barnens dag så frågade vi förstås vart någon stans på hela jorden dom skulle kunna tänka sig att äta lunch?!
Vart tror ni det blev någon stans?

Efter det celebra besöket på den Gyllene måsen så åkte vi hem till oss och mumsade semlor. Det har gått åt lite fler än vad jag beräknat så det blir till att ställa sig och göra flera helt enkelt, men darlingen har erbjudit sig att hjälpa till och lite assistans såhär i stora tider tackar jag inte nej till :-)

Sen satt vi vuxna i köket och pratade bort tre hela timmar. Barnen lekte och hade det jätte kul. Tiden som sprang iväg. Kurr Kurr i magen! Papporna klirrade biffen genom att åka och handla. Tacos blev det, himla gott!

Grabbarna lekte lite till och vi vuxna hade fortfarande mycket att prata om :-) tillslut utmärkte sig tröttheten hos barnen och vi bestämde oss för att nu fick det vara slut för idag.

Denna dag var så bra på alla sätt och
Tack familjen Lindström/Halling för det trevliga sällskapet :-)

Kommentarer
Postat av: Anna

Låter som en härlig dag!

2011-01-07 @ 11:53:32
URL: http://anna1441.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Om

Min profilbild

Lina

RSS 2.0