Helgen var allatiders... men vart tog den vägen?

Efter jobbet på fredagkväll så målade jag ännu en omgång i vardagsrummet, kapade till foder till de tre fönsterna och dörren, sen målades alltihopa en gång. Jag har blivit jäkla haj på gersågen måste jag säga. Men man måste få göra sina misstag innan det blir rätt. Jag vet inte hur många plankor både jag och Jonas varit helt övertygade om att det är rätt... men så kapar man så då blir vinkeln åt fel håll. Men nu är vi specialister på det här :-D
01.30 testkör vi Lips med Aquas Barbiegirl... sen var det natti natti.






Upp lördag morgon. Jonas fick sova lite extra. Jag drog det sista varvet med målarpenseln på listerna för att de skulle absolut hinnas sättas upp inför dagens partaj. Lite mys med Elliott i soffan medans de torkade... sen drog jag upp karln ur sängen för att han kan hantera spikpistolen. Den ger jag mig inte in på. Pistol som pistol.
Resultatet vart bedårande. Gu va vi har slitit.

Sen var det S-T-Ä-D-N-I-N-G som stod högst på listan. Såklart hade ju katten lyckats hoppa upp och sätta tassen rakt ner på locket till färgburken och sprang runt och gjorde små vita tassavtryck var fjärde steg. Hon e kul hon Doris... hon hatar att bli blöt om tassarna. Men jag måste få torka bort färgen med en blöt trasa. Hon stretar emot med springer ändå inte bort... ungefär som om att hon vet att jag inte skulle göra detta om det verkligen inte behövdes. Lillsmurfan.

Sen stod dukning och förberedelse av maten på listan. Det gick smidigt. När det var klart hade jag 10 sek på mig att klä om för match. Jag och tränaren hade kommit överrens om att jag skulle spela de två första perioderna och sen smita iväg.
Men jag vet inte ja... visst gjorde jag två mål under tiden jag spelade men... jag var lixom inte där, tankarna var någon helt annan stans och energin var på noll. Men det blev vinst iaf :-D Det är ju det som räknas!

Väl hemma blev det en snabbdusch och sminkning, på med partydressen och sen började det strömma in folk :-D Fasiken va lovely det är med vänner ;-)

Jag låter bilderna få tala lite för sig själva :-)



Varsågoda!!





Färsk pasta
Kyckling med phiadelphiaost och soltorkade tomater
Fetaostgucka med soltorkade tomater
Mumsig sallad...
MUMMA!!



Min egen spcialité.. semlor till efterrätt
Bettina sell it!



Ett mumsigt snacks fat

Lina Vs Lisa pose

 
Teenage vs blunder






Det blev för mycket av denna smarriga skapelse.



Alldeles för mycket



Alltid roligt att titta på urgamla minnen. Fotbolls och innebandycuper i massor :-)





Det sjungs en hel del...



Fylle pic



Lovely

 

Shake it Marie







Som sagt det vart för mycket utav denna härlighet... så pass för mycket att det var dax att dra hem efter 1 timme på teatern. Men fan va rolig den tiimmen var :-)



Eva bjuder på sexylook ;-)



Ja när vi kom hem körde jag buss nån timme. Väl till sängs märker jag att mina bästaste vänner har både klätt av mig och fått på mig ett linne att sova i. Fy fan va det snurrade. Efter ett tag lycka jag somna, för att vakna 3 timmar senare och vad ligger inte på stolen. jo, en massa mandarinklyftor.
DET VAR DEN BÄSTA MANDARIN JAG NÅGONSIN ÄTIT!!
Både knaprigt och saftigt... sen la jag mig ner för att sova ytterligare 2 timmar. Sen tassade jag ner till tjejerna som belägrat soffan.

Den dagen var inte min dag... men det var det dagen innan.

Tack Ladies, för en otroligt skön kväll!
Ni e bäst!


Kommentarer
Postat av: Hanna

Vad kul att du hade kul! =D När jag såg baileysen så minns jag nu att jag vi har 1.5 liter dooleys i spritskåpet (+ 5 liter oöppnad vodka).

jag längtar tills jag får gå på fest och dricka sprit. Har inte gjort det sedan april. Konstigt va?

2010-01-15 @ 16:24:29
URL: http://hannamariak.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Om

Min profilbild

Lina

RSS 2.0