Vill att det ska bli bättre nu



I fredags var jag tvungen att gå hem från jobbet.
Sen jag börjat arbeta igen efter semestern så har jag bara tagit en tablett Lergigan på morgonen. Det har fungerat sådär, men jag har sluppit den värsta tröttheten iaf.
I torsdags tog jag den sista tabletten ur burken och trodde att jag nu skulle kunna sluta med tabletterna helt.
Tji fick jag...
Herrejissses vilken huvudvärk fredagen bjöd på. Det slutade med att jag var tvungen att gå hem från jobbet. Det gick inte att fokusera på skärmen längre. Stjärnorna gnista och slimma framför mig konstant.
När jag kom hem sov jag i tre timmar.
Galet.
När jag vaknade hade J kört upp Elliott till farmor och han själv låg och slumrade med mig i soffan. Han hade blivit kommenderad att jobba natt. Så först ett dagpass och sen ett nattpass på det. Tur att han är ny och fortfarande tycker att allt är superintressant.
Vi slängde ihop lite tacos innan J gav sig ut på äventyr. Men innan han han gå han jag få upp hela måltiden. Hua. Och där började min härligt kräkiga kväll.
Blä.

Tillslut var jag så slut att jag knappt visste upp eller ner på soffan. Det är sådanna gånger man verkligen vill ha någon där vid sin sida som berättar för en vad som bör drickas, att det bör drickas och få det serverat. Man är inte speciellt matcho då eller.
Jag gled in på facebook för att få något annat i tankarna. Där var hon, som en räddare i nöden. Vi började prata i telefonen och hon var med mig till köket, in på toaletten, i soffan och tillslut till sängen. Efter ett tag kunde jag sluta ögonen och somna in i dimman av en Lergigan jag hade som "in case of emergency" i plånboken.

Dagen efter var jag som bakis. Trötthet och illamående + att det typ var 28 grader varmt denna sjukt härliga lördag. Vi var ner några sekunder på Skrdemarknaden här i stan. Men det var inte så mycket att hänga i julgran direkt :-/
J han inte mer än att vakna till iv här hemma, sen skulle han till M i é stockholmo för att ladda inför Midnattsloppet som skulle utföras.
Jag och Elliott mös i soffan hela kvällen och sen var det dags att sussa.

Idag mår jag ok.
J och Elliott har hunnit med att vara upp en sväng på Lekrymden och även att tappa bort varandra på flygfyren här i Norrtan. Galet.

Slutet gott allting gott!

Kommentarer
Postat av: Marih

Massa kramar till bästaste Lina!! Blir en massa vila i Spanien gumman, No Stress!!!

2010-08-15 @ 20:43:18
URL: http://marih.blogg.se/
Postat av: Hille

Hoppas att du snart får må bättre vännen:-( Saknar dig. Fortfarande mycket irriterande att man får gissa sig till vad det står i början av varje rad. Puss

2010-08-15 @ 21:30:37
URL: http://hilleihovet.blogg.se/
Postat av: Malin

Jag kan verkligen inte alls förstå hur du mår, men lider med dig ändå! Ursa!

Hoppas det blir bättre snart!

2010-08-16 @ 09:38:28
URL: http://napolia.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Om

Min profilbild

Lina

RSS 2.0