Min påsk

Hoppas er påsk varit lyckad!?
Jag rullar...
fram...
Hua, vad jag ätit!
Det började i torsdags, då jag ringde chefen och hörde om det fanns möjlighet för mig att ta ut en mammadag, dagen till ära. Liiiiiiiite kort varsel kan man tycka, men det gick vägen ;-)
Hannah och Johan Har joinat oss här torsdag till söndag.
Otroligt trevligt!!
Vi vill så gärna ha dessa underbara små varelsen närmare, helst grannar. Elliott är stormfötjust i dom båda (skulle jag också vara om dom drog med mig till himmelriket/ lekrymden och busade med mig dagarna i ända..)
Men det är väl bara inse... det e bara å glömme! Hannah vill inte hem.
Men man kan aldrig sluta hoppas ;-)

Vid middagstid kom Lisa och Fredrik även på besök. Det blev vin till den kulturella middagsvalet köttfärssås och spagetti men jag hade gjort en superb sallad till som vägde upp det hela... avocado, fetaost och andra grönsaks grunkor.
Efter maten bar vi oss iväg till VIP kvällen på Signes. Det är där jag ställer ut mina tavlor. Signes gårdsbutik. ;-) Där väntade snittar och bubbel!! Mycket trevligt.

Detta är en bild på hur det såg ut innan det var stejtchat (kan abslout inte stava till det ordet, men läs det precis som det låter, det betyder iordninggjort)


Dagarna gled på och Fredagen bjöd på maaaaaaaaat och godis. Likaså lördagen. Hannah fyllde ju år och bjöd på bakverk i mängder. Middagen skulle ätas hos Mormor Ebba. 5 rätters!! Ja, det är sant! först lite påsk-plock, sen en liten portion köttbullar och potatis (sympati-käk för att Elliott skulle äta någonting annat än godis den dagen), sen bjöds deet på stek och alltdärtill, annanaspaj till efterrätt och på det fika med en tårtliknande bakelse. Asså min mage sa stop stop stop låååångt innan 4e måltiden, men här har hon minsann stått och gjort sig till. Äldre människor har förmåga att ta fram sina puppyeyes och truga i en mer mat fastän detn egentligen inte finns plats.
Skönt med en lång och skön promenad hem.



Bossi-kissen njöt för fulla muggar av solljuset.





På söndagen innan Västerås-sällskapet skulle bege sig hem tog vi tag i måla ägg traditionen. Mycket konstigt tyckte Elliott. Men oerhört kul.
Det lilla kruxet nu är att han varje morgon ska måla ägget innan det kan ätas.
Ja, vad säger man (??)



Jag har även hunnit med att tvätta fönsterna på baksidan.. skulle ha hunnit med fler med oturligt nog sa det bara "kluck" om våran diskmedelsspruta och vips låg 1l Yes diskmeled, med citrondoft, utsprid över halva uteplatsen. Briljanta jag, kom på tanken att spä ut det med vatten. Bubbel bubbel brlv resultatet. Jag svek er, vägrade ta en bild på missödet. Nu när det snöat är det borta.. men frågan är om man hela sommaren kommer att känna tuchen av citron på uteplatsen.. ha ha


Kommentarer
Postat av: Erica

Haha eller hur?! :D INGET KAN STOPPA MIG! :D

2010-04-07 @ 17:58:22
URL: http://yulla.blogg.se/
Postat av: Hannah

Haha, jaaa jag ser *h*na ;) Oh näe, vill INTE hemmåt, MEN ni vill hitåt ;)

Komsikom!!! ;)

2010-04-07 @ 20:19:03
URL: http://endag.blogg.se/
Postat av: Lina

Sorry Hannah, men det kan du glömma! Möjligtvis Uppsala om några år ;-)

2010-04-08 @ 09:08:42
URL: http://endellina.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Om

Min profilbild

Lina

RSS 2.0