Vad hände med stackars, kanske kidnappade, lilla Madeleine?

Maddy som hon kallas av familj och vänner. Vad hände denna lilla oskyldiga flicka? Hon försvann från sitt hotelrum på natten/kvällen när hennes föräldrar hade gått för att roa sig lite på egen hand med vänner och bekanta på en annan restaurang lite längre bort från hotelet.

För det första! Hur kan man ens lämna sina barn på ett hotelrum och sen gå därifrån???
Det finns inte i min värld.
För det andra. Hur kan man ge sina barn sömnpiller för att dom inte skulle vakna upp och leta efter sina föräldrar?? Eller ja sömnpiller överhuvudtaget!?
Idioter!! Förtjänar inte sina barn! Fy, blir arg när jag tänker på det!

Jag har två teorier om hur hon försvann,
Antingen gav dom henne för mycket sömnmedel att hon dog och att dom i ren desperation gjort sig av med kroppen och har hittat på en historia. Alltså föräldrarnas eget fel.
Eller så har lilla stackars Maddy blivit kidnappad och lever nu någon annan stans?

Denna bild som några turister tog i Marocko förbryllade polisen. Men vad hände sen? Jag har inte hört ett skvatt. Har dom inte fått tag i flickan på bilden eller var det en annan flicka? Jag måste ju säga att dom är slående lika.
Man ser på bilden att maddy har en virveli pannan till vänster, lixom den flickan på bilden verkar ha.
Skrämmande likt!

 

Det vore hemskt om det var föräldrarna.. fast det vore ännu hemskare om det inte var föräldrarna... för då har dom blivit ankagade för det värsta som skulle kunna hända här i världen + att stackars Maddy måste ha gått dom hemskaste känslorna till mötes. Vart är mamma? vart är pappa? vart är jag? vem är du?

Om hon nu blivit bortrövad måste detta någon gång komma upp till ytan. Men när? Om hon är död kommer detta att sluta i ett mysterium.

Hennes ena öga är lite speciellt, det rinner lixom lite ner. Tänk om den dom la märke till det efter att dom rövat bort henne och har gjort sig av med henne bara därför. För att hon skulle vara för lättigenkännerlig?

Jag är så insatt i alla sånna här historier om barn och kidnappningar.. eller ja.. allt som står i tidningarna iaf. Min kollega här på jobbet tyckte att jag absolut skulle ta ledigt ett år och verkligen sätta mig in i situationen och lösa fallet/ fallen.
Antingen vill han bli av med mig eller så var det en pik för att han itne orkar höra min "ååå nej:n" efter att jag läst om något nytt tragiskt.

Kommentarer
Postat av: Anna

Denna historia är verkligen hemsk. Och ja jag vet inte vad man ska tro, föräldrarnas fel? Eller kidnappad? Hur som helst skulle aldrig jag lämna mitt barn ensam så som de gjorde. Fruktansvärt oansvarigt!



Kram kram

2009-05-14 @ 11:09:56
URL: http://anna1441.webblogg.se/
Postat av: Hanna

gav de henne sömnmedel? det är ju sjukt. sen att lämna barnet ensam. högst gå till brevlådan resonerar en annan. men alla verkar ju inte ha huvudet med sej alltid.

2009-05-14 @ 13:29:36
URL: http://hannamariak.blogg.se/
Postat av: Micaela

Jag har ofta tyckt att det skulle vara trevligt att springa ut med soporna till sophuset när Max sover men jag klarar inte ens det.

Marcus har för sig att han läst att dom vet vem flickan på bilden är och att hon inte hade nåt med saken att göra.

Tyvärr känns det i mitt huvud som att det är föräldrarna...

2009-05-14 @ 18:37:39
URL: http://micaelasruta.blogg.se/
Postat av: Anonym

det känns som att föräldrarna aldrig kommer förlåta det som hänt....det känns som att många anklagar dom men de var flera föräldrar som lämnade och ibland kanske vi inte riktigt vet vad som är rätt. för ofta så har alla vi föräldrar något som vi gör som andra tycker är etiskt fel, vissa lämnar sina treåringar ute själva , vissa tycker att det är fel. jag tycker inte att föräldrarna gjorde rätt , men de fick betala för det. tycker istället att det är hemskt att man kan sno en annans barn.



men hur som helst så känns det meningslöst att anklaga, jag tror aldrig att man kämpar så hårt som de har gjort om man gjort det själva. att dom drogat barnet var en hypotes som polisen gjorde inget som de har sagt eller nåt som är bevisat.



vissa har skrivit artiklar om att föräldrarna är glada för det här med barnet, det har de grundat på att föräldrarna skrattade efter en intervjuv. OK så om vi förlorat våra barn så får vi aldrig mer le?



2009-05-15 @ 16:42:57
Postat av: niina

nej shit vad hemskt,vet inte vad jag ska tro nu ska jag ut och leta efter henne på stört!!!!!!!!!!!

2011-11-23 @ 11:50:04

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Om

Min profilbild

Lina

RSS 2.0