Lugn helg

I helgen har vi bytt boende för en vecka.

Svärpäronen är i New York och deras voffsing börjar bli så gammal att hon inte orkar upp för alla våra trappor. det är jobbigt att bära en fullvuxen golden retriver upp för tre spiraltrappor, så vi fick bo hos henne i stället. Känns jobbigt att inte bo hemma... men samtidigt så är det en väldigt stor frihet att bi här. Vi slipper kånka allting upp för trapporna och sparar på ryggen. Elliott springer på gräsmattan, leker i sandlåda och är hur lycklig som helst. Själv har jag bestämt mig för att ta tag i hans ett- och tvåårs album.
Detta är ett perfekt tillfälle. Om jag varit hemma hade jag pillat och donat med annat. Nu på kvällarna när Jonas pluggar så kan jag sitta och pillra med mitt eget i lugn och ro :-)

Katterna är förstås med. Bossi verkar tro att det är mars månad. Han är helt galen, och då såklart inte i Doris, utan i sin matte. Han skriker, jamar och stryker sig mest hela tiden. Jag har honom kring benen konstant. Värst är det på nätterna. Såfort jag pratar med honom och klappar så är allt lugnt, men när jag gör annat är han igång igen. Han fick vara med mig ute på terassen vid poolen igår. Doris var med ut en stund hon med. Men hon knatade ut på gräset ganska fort, så hon fick gå in. Men Bossi höll sig kring mina ben medans jag satt och läste i solen. UNDERBART!! Han rullade och hade sig så hela pälsen vart full med löv, småkvistar och pollen, men han njööööt.
Just nu står han med båda tassarna på låret och undrar när det ska bli en hand över som kan stryka honom över pälsen. Han har även testat at lägga sig över tagnentbordet ett antal gånger men då blir matte arg.

Naj, nu ska jag joina familjen och tvätta bilen :-) sen är det en andra visning på huset vi var och tittade på tidigate i veckan. Spännande!! För hoppningsvis börjar budgivningen imorrn.
Släng en blick på titanvägen 5 i solbacka, norrtälje.
och JA, vi vill bo så :-) en tid iaf... av 20 hushåll känner vi 7 familjer... och gården är full av kompisar till Elliott. Grannen till höger är en jobbarkompis till Jonas... Kan inte bli bättre enligt oss!

puss ock kram skumbanan

Kommentarer
Postat av: Anna

Härligt att få låna ett hus sådär. Vi brukar låna mamma o pappas hus på somrarna :) Kram

2009-05-17 @ 11:15:36
URL: http://anna1441.webblogg.se/
Postat av: Anna

Det är nog redan försent det där med att orka busa med barnbarn. Han har ju opererats för diskbråck och är fortfarande inte helt bra i ryggen. Men han kämpar på iaf! ;) Kram

2009-05-17 @ 11:18:10
URL: http://anna1441.webblogg.se/
Postat av: Sanna

åh låter som en mini semester =) härligt!

2009-05-17 @ 11:25:49
URL: http://nattstad.se/mysmoothie
Postat av: Anonym

Härligt med hus för en vecka!

Och lycka till med budgivning!!

Vi kommer förresten vara i Norrtälje 20-23 augusti om ni är hemma och har lust att ses då? Kanske i ert nya hus =)

Kramar!

2009-05-18 @ 09:49:04

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Om

Min profilbild

Lina

RSS 2.0