Jag är så nöjd!

I lördags var det världens bästa sambo-umgåsar-dag :-) Bara hålla handen och mysa på stockholmsgator.

Vi var iväg från Norrtälje med 09.30 bussen, entrade sergelstorg vid elva. Åhléns var vårt första stopp. Där inhandlades det en köksklocka.



Efter en glutt/tripp på alla våningar gick vi vidare. Vi gick väl igenom miiiiiinst 10 skobutiker innan Jonas gav upp. Tyckte syn om honom. Alla, i samma typ av skor som han ville ha, var felsydda.
JAG MÅSTE JU BARA BERÄTTA OM MITT SUPER SNYGGA FYND!:
Påväg till bion drar jag med mig en motvillig Jonas in på Wedins. Nej, det var ju iiiiiiingen affär för honom. Fy, usch och tvi. (han e lite kinkig). Han stannade på nedervåningen medans jag åkte upp och checkade in skorean.
WOW WOW WOW vilket fynd jag gjorde åt HONOM! två par i just hans storlek står och glänser på reabordet där det är halva reapriset. Jag snor snabbt åt mig dom och ringer upp karln som får ta att maka sig upp på övervåningen. Det var ett par Björn Borgisar som jag vet att han älskar. Jag höll dom bakom ryggen och ville ha en stor fet kyss innan han fick se vad jag hade hittat åt honom. Dom satt som smäck!

 


Han blev dödskär. Så lycklig jag blev. Väl påväg ut ur butiken märker vi att han fick ena paret gratis av någon anledning!? Så istället för att köpet i vanligafall skulle ha kostat honom 2400kr och sen 600kr, betalade han 374:-!! Yippie! det gör två småbarnsföräldrar glada!! :-)
Jag bara log hela dagen åt mitt kap (kan nästan le än idag)





Jag hittade iaf tre par tröjor som jag kommer att stormtrivas i. Jag hade satt på shopping-radarn för en rödklänning med vita prickar på, men NEJ :-( bättre lycka nästa gång!

  
(Ser nu att ett linne under den svarta blus/klänningen är ett måste)



Bion var strååålande. Jag kan ju inte låta bli att gemföra med boken.. men det där hade dom gjort bra :-) Lyssnar fortfarande på 3e boken.



Efter bion rusade vi iväg till gamlastan. Där hade Jonas bokat bort på Robys grill. Det var lite krångligt att hitta dit, men tillslut sjönk vi ner vid bordet :-)
Jag tror att jag aldrig har ätit något så gott i hela mitt liiiiiiiiiv. (Eller så var det för att jag var så enormt hungrig)

Man fick välja köttbit och sedan vad man ville ha till. Perfekt upplägg :-)



Oxfilé, pommes, restauranggjord bea, ruccolasallad med permsan, guaccomole och en annans och mango salsa.
UNDERBART GOTT!


(Mår du dåligt nu, Lisa, att pommesen ligger lite huller om buller!? =P)



Det blev bara varmrätt. Det fanns en tänke på efterrätt men vi var båda så mätta att vi fick skippa den. (Skippa en efterrätt?? var jag frisk? Svar: nej Kräkmätt)

Här är även ett par skor jag nyligen har inhandlat. Dom kommer jag att stormtrivas i i sommar!!! Var så säker!


Kommentarer
Postat av: Micaela

Låter som ni hade en underbar dag =)

2009-03-16 @ 18:57:14
URL: http://micaelasruta.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Om

Min profilbild

Lina

RSS 2.0