Roslagen - Alunda 9-0

Hå hå ja jaaa...

Ännu en match, kände mig laddad... det kändes som att vi var ett naket lag idag. Vi spelade ett rent spel. INGET FUFFENS från vår sida. Vi märkte ganska tidigt vilket håll matchen var påväg mot och vi spelade på som vanligt.
Alunda anlände med ett ganska så ungt lag. Dom flesta var runt 15 kanske. Sen fanns det ju äldre godingar också förstås. Men det var mest dom yngre som syntes. Dom fajtades och skrek, puffades och slängde efterslängar.

* I tredje perioden springer en av våra spelare om nån liten skrutt längst med kanten. Efter några sekunder kastar hon klubban och tar sig för ansiktet (lill tjejen)... och börjar stört tjura. Vår polisspelare går såklart fram till tjejen och checkar läget. Då får hon en arm i ansiktet och frasen " jag vill inte spela något mer av den här jävla matchen bhuu bhuu *gråt gråt*"
* En blond brutta som tyckte hon kunde styra och ställa lite som hon ville. Hon kom av sig och blev av med bollen. Av ren frustration vänder hon sig om och skulle smacka till vår tjej med VÄRLDENS eftersäng. Som tur är hinner hon flytta på sig. Men bakom henne står herrlagets motspelare och en får slaget rakt i bröstkorgen. Det blir helt tyst. AJJE!! Hör man.. och publiken dooog av skratt. Bruttan åkte ut och jag fick göra mig sista mål i powerplayen :-)

Första och andra målet stog jag för, fjärde, femte och sjätte också och sen sist det nionde :-)

Alundas spelare måste växa upp, pinsamt hur dom betede sig. Men allt tydde ju på omognad.. Den blonda bruttan vägrade att tacka oss sen...  Kom tillbaka om några år tjejen när du fått lite hår under armarna! haha
Jag är så stolt över att vi fortsatte spela vårt spel.

BRA JOBBAT TJEJER!! :-)


Kommentarer
Postat av: Micaela

Värst vad du är duktig! =)

2009-01-10 @ 22:45:23
URL: http://micaelasruta.blogg.se/
Postat av: Anonym

Oj vilken seger...man får ta och gratulera!!



Ja nu dessa 100dagar som är kvar ska man ju packa ner en lägenhet och packa upp i ett litet hus.

Man ska jobba sina sista dagar och se till att lämna allt så mina kollegor sköter mitt när jag är borta. Och självklart fixa de sista. Men frågan är bara vad man behöver? Måste nog läsa runt/fråga runt lite för att göra en checklista ;)

2009-01-11 @ 11:40:45
Postat av: Jonas

My duble hat-trick woman!

2009-01-11 @ 14:28:52
URL: http://endellina.blogg.se/
Postat av: Hanna

Kul att du gör så jäkla mkt mål! Hur ligger du till skytteligan?



Du får väl ta och komma hit och hälsa på nästa gång du är i stan, det är ju nästan påvägen hem =P

2009-01-11 @ 17:14:13
URL: http://hannamariak.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Om

Min profilbild

Lina

RSS 2.0