Hälsokontroll

Är ett måste för att bli fast anställd!

Jag fick reda på för en månad sedan att jag skulle till Kista och pinka i en kopp medans någon tittade på. Den dagen var igår. (undrar varför man får en månadsvetskap om testet i förväg?, onödigt)
 
Resan dit var katastrof. Tur att jag har en så bra guide i luren *not* Hon fnissade och skrattade åt mig hela tiden.
Lånebil. Fick inte i backen. Jag åkte fel. En icke uppdaterad karta. Bilen hade inget cigarettuttag åt min GPS. Virrade omkring. Fick inte i backen igen. Tjuvade mig in i FEL garage. Tidsbrist. Letade parkering. Sen. Tjuvade mig in i RÄTT garage.
Sen visade det sig att jag inte hade en ordentligt uppdaterad lapp. För på min stog det att kunder, dit jag skulle, kunde nyttja plats 61- 70. Men numereringen i det rätta garaget började på 200 :-( När jag var 15min sen ringde jag upp och frågade var parkeringsplatserna fanns som jag stod utlovade på lappen.
" Nej, det har vi inga, det var 3-4 år sedan vi använde oss av dom. Så i garaget får du inte stå"
Där stog jag, som smitit in i, vad jag trodde var rätt garage, medans någon annan åkte ut, lagom svettig, stressad och på tok för irriterad. Pinknödig hade jag också varit sedan 13.00 då jag åkte från jobbet.
Jag ställde mig på en av två besöksparkeringar, betalade och kutade upp till 3e vånignen. Allt var gigantiskt!

Väl framme var det drogtester, blodtryck, vikt, längd, syn, hörsel och blodprov som stod på listan.
Jag klarade alla galant :-)
Fast jag måste erkänna att synen blivit sämre på senare dagar. När jag höll för höger öga blev 3e raden suddig och jag hittade visst på lite bokstäver.. som jag sen såg med det vänstra ögat iförtäckt.. haha
Den fjärde raden gick galant :-) tur att det var den som räknades.. :-)
Sen vikten.... Jag var varken nyskiten eller fick ta av mig kläder och skor. Orättvist! Men jag kämpar på!!

Äntligen hemgång. Jag var hungrig. Hade ju inte ätit något sen 12.00 och nu var klockan halv 5. Magen skrek, tålamodet var på noll och huvudvärken började knacka på. Jag är så stolt över mig själv att jag inte svängde in på nån mack och tog något snabbt. Jag höll mig hela vägen hem till middagsbodet *tokstolt* Lajsa i lurn gjorde saken lite lättare, spank you!
Jag kämpar vidare mot sockrets makter!

Kommentarer
Postat av: Anna

Min kamp mot sockret börjar imorrn. Kram

2009-01-13 @ 18:46:52
URL: http://anna1441.webblogg.se/
Postat av: Hanna

Det är verkligen helt hysteriskt att åka hungrig som fan, ej hittandes och ska hitta någon jävla parkering på ställen man inte hittar på. Bra att du höll modet uppe. En annan hade suttit och grinat i bilen.

Kram på dej

2009-01-13 @ 20:24:59
URL: http://hannamariak.blogg.se/
Postat av: Marie

Hej gumman!

Sköt o höra att det gick bra på kontrollen iaf. Jag vet ju hur nervös du var. Och starkt gjort att stå emot snabbisen in till macken. En till här som kämpar mot sockersuget. Blev ju en del gottis under jul som jag vill försöka undvika nu. Man behöver ju inte lägga på sig onödiga extra kilon :(



Saknar er!! Ska hälsa sååå gott från Jimmie till dig och Jonas också. Ses snart igen hoppas vi båda!!

2009-01-14 @ 09:35:13
URL: http://familiaberglund.blogg.se/
Postat av: Marie

Hoppas dock verkligen inte att det var ägaren eftersom det är samma karl som har restaurangen där Jimmie jobbar och som vi hyr huset av :p

2009-01-14 @ 13:13:19
URL: http://familiaberglund.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Om

Min profilbild

Lina

RSS 2.0