Gymmet

I hate it!

Men ändå var jag där i morse och tröck lite skrot. (Lyfte gjorde jag inte, körde inte armar ;-) )
Lämnade Jonas på jobbet, åkte till Elliotts farmor och lämnade av honom där, sen brummade jag upp till Nautilus.
Tänkte ringa Krisin när jag var påväg, men när jag fiskade upp mobilen ur fickan så märkte jag att den var död.

Jag började med 15 min på crosstrainern, de sista 5 sprang jag på riktigt ordentligt och fick upp ett flås. Sen körde jag baksida och innersida lår. Man pressar en tyngd in- och ut från kroppen med låren. Sen var det föda-barn-ställnings- maskinens tur att ge mig en omgång. Man sitter lite lätt bakåtlutad, med knäskålarna uppe vid öronen och ska pressa framåt, sakta men säkert. Den är helt ok.
Jag sneglade bort mot mag/ ryggmaskinerna som jag var sugen på. Men dom var upptagna av MR Jan Emanuel som vann Robinsson för ett antal år sendan, och hans gäng. Så jag körde Krisin grejen, med en 20kilos tyngd i ena armen och så ska man böja sig raklång år sidan, det tar på musklerna längs med magen på sidan. Den är också najs.. för man känner hur det tar :-)
Efter en upprepning av den 3 x 15 på varsin sida, sneglade jag åt mag-maskinshållet. Dom körde någon slags genomgång där. Å jag är inte den som, drar åt mig uppmärksamheten genom att fråga om dom är klara, för att sen sätta mig där och fläska, i deras närhet. nej nej.
Så jag tog mitt pick och pack och åkte hem och använde pilatesbollen till mina magövningar.

Tänk den dagen då jag, smärt och smidig, kan göra övningarna i masinerna utan att behöva tänka på hur jag ska sitta, utan att magen ska puta åt olika håll och valkarna ska vara ivägen!! Undrar om den dagen någonsin kommer att komma?

Nej, jag behöver verkligen komma igång och känna att det här är kul!!!!!!! För det är det inte just nu....

Kommentarer
Postat av: Micaela

Det är bara att kämpa på! Vill man så kan man! Men det brukar väl vara det där med tid och motivation som är boven i dramat....



Ska bli jättekul att ses! Vi hörs senare! Kramar

2009-01-25 @ 15:00:34
URL: http://micaelasruta.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Om

Min profilbild

Lina

RSS 2.0