Go Jul!

Kan knappt fatta att det är Julafton idag... ingen annan av mina julaftonar har sett ut på det här viset.
Vaknade av en snufsande Elliott som ville dela täcke. Jonas låg inte i sängen (!?)
Efter någon sekund kommer han innanför dörren och smilar med hela ansiktet. Han hade ställt klockan för att gå upp och fixa julfrukost till alla. LOVELY!
Risgrynsgröt, glöheppor (en tradition dom kör med i den här släkten, typ bröd man plattar ut och steker i stekpannan) sedan fick vi även gammeldagd gjorde varm choklad med grädde i!! Hur gott var inte det?? Njöt till tusen.
Efter det var det bara till att svida om till skidutstyrseln för upp i backen skulle vi :-)



Köpte ju ny skidutrustning förra året och var så exalterad över att få använda den, men jag han inte ens åka upp för första liften innan jag fått en muskelbristning i vaden. läs här Jonas hade lyckats spänna ihop allting så hårt satt vaden pajjade.
Idag var jag så orolig över att vaden skulle kollapsa igen, men vi spände dom inte så hårt. Ändå så var det kört i backen, jag led. Ville ju så gärna att det skulle funka. Jag började ifrågasätta mig själv om det var jag som var ynklig...?! Så ett åk till... Men nee ej. Det är inte möjligt att man ska tycka att backarna är mer pain än underbara. Så efter lite gråt och besvikenhet så åkte vi hem. När jag äntligen tog av mig pjäxan så fick jag världens kramp. Aj aj attans va ont det gjorde!!
Väl hemma kom vi på att svärmor hade ett par gamla inåkta pjäxor. Yippie! Lite för små på min stl 40 fot, men på 38/39an funkade dom galant.. haha Vi åkte upp till skidshoppen för att få skidorna inställda på de nya pjäxorna, men tog även med de nya pjäxorna för att höra om det var någe annat som var galet.
Där fick vi en lektion i att kvinnans kropp inte riktigt är skapts som mannens... haha att kvinnors vader oftast sitter nästan 5 cm längre ner än männens och att mina pjäxor var ett par unisex:or. Allstå var dom skapta för både män och kvinnor. Där av mina problem. Jag har ju äkta fotbollsvader. Men om jag skulle gå i dom i ca en veckas tid så skulle saken ordna sig... för dom e ju så snyyyyygga!! Vi var inne på att sälja dom först, men det är sista utvägen, jag vill kunna ha dom!!!
Så med nya pjäxor på gick det galant. Ett minus var ju att krampen i vaden satt kvar.. och såfort jag hamnade i samma läge igen så började det småkrampa. Men det var 4åk för mig iaf... Kände att det inte var värt att förstöra morgondagens åk, så jag vilar vaden nu och kan starta upp till 100% imorrn istället!!

Om ni nu orkat er igenom detta tjaffs så vill jag tillslut önska er en otroligt go och fin julafton! Njut ordentligt av familjens närvaro och ät det som faller er in.
Tack mina underbara läsare för att ni kommer in på bloggen och förgyller min tillvaro med alla fina kommentarer!!
puss på er!

Kommentarer
Postat av: Anna

God Jul vännen!

Kramar

2009-12-24 @ 16:20:15
URL: http://anna1441.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Om

Min profilbild

Lina

RSS 2.0