Uppdatering

Jovisst är vi intreserade :-D
Ett av husen är helt ok.
Det är ett par-hus. med lagom stor tomt, 3 sovrum och ett gigantiskt vardagsrum. Minus med huset är att köket inte är större än det vi har idag mer kvadratiskt möjligen.. men samma yta:-( Jag vill ju ha ett stort kök. Och det ligger avsides också.. sådet går inte att lösa genom att sno några kvadrat metrar från något annat rum heller.
Mysig innergård och barn-familj-känsla. Så som jag är uppväxt ungefär. Helt perfa! :-)
Jonas är också med på noterna... men jag ska ju till banken på tisdag och då får vi reda på huruvida vi kan gå vidare med detta.
SPÄNNANDE!!!

Tänk att få en egen gräsplätt att bre ut sig på, att bara få bära in matkasarna utan att behöva släpa upp dom, att kunna släppa ut E på tomten och kunna beaka honom från en solstol, att slippa komma in genom dörren dyngsur i svett i varma grader och framför allt RYGGEN slipper allt slit. Det ända jag hade i tankarna när vi flyttade hit var att vi kommer att behöva släpa på en liten bebis upp och ner å det går ju an, men nu är han en stor bebis.. hihi

Och folk säger... jag men ni bor ju så bra och billigt nu.. flytta inte nu.. bo kvar!!
Ja.. men det är inte Ni som kutar i dessa trappor upp och ner varje dag.. Till jobbet, tvätten, dagis, affären. lekparken, träningen, promenader.. allt blir så omständigt och man drar sig för att röra på sig.  När lillkillen var mindre var det a pice of cake. nu när han har egen vilja och väger endel mer är det inte lika lätt.
Droppen var när jag varit på resande fot ensam med min son. Jag bar upp honom, sovandes, från bilen så varsamt för att slippa väcka honom. Det var otroligt tungt. Cirkeltrapporna är dödens. Änltigen uppe var det ändå en omöjlihet att låsa upp dörren utan att släppa ner det sovandes pyret på golvet. Det blev ett jäkla liv. Visst, det kan säkert hända i radhuset också.. men oftast har man bilen i närheten så så att man bara kan springa in lite snabbt före och öppna dörren.
Jag kände fara för han säkerhet. Ska vi ha det så?
Låter kanske löjligt i era öron.. men såhär är läget. Jag vill närmare marken!!

Kommentarer
Postat av: Anna

Jag förstår precis hur du tänker. Jag vill ju också till hus. Vi får se hur det går. Kram kram

2009-04-19 @ 22:00:54
URL: http://anna1441.webblogg.se/
Postat av: Micaela

KLart man vill närmare marken och klart man vill ha en gräsplätt! Hoppas det går bra för er! Har du nån superlön eller? Hur mycket köpte ni eran lägenhet för?

Massa kramar!

2009-04-19 @ 23:27:18
URL: http://micaelasruta.blogg.se/
Postat av: Micaela

Hitta ett datum ni är lediga!!!!! Vill ju ses nu!!

2009-04-20 @ 14:05:42
URL: http://micaelasruta.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Om

Min profilbild

Lina

RSS 2.0