Hallå alla mina girls!

Jag har så mycket folk jag skulle vilja ringa och prata med.
Hur mycket jag än tycker att jag "betar av" så står det 1000 åter.

Hölena: Ska bli så jädrans kul att få komma ner till dig igen.. vi hade det ju så latjo :-) Längtar som faaaan. Men vi ses ju redan på fredag!! längtar längtar längtar...

Mickis: Hur går det om dagarna? vad görs? Jag vet.. vi pratar ganska ofta ändå.. men jag vill ha mer.. mer och mer... hihi :-)

Bettina: Länge sen nu... ringde dig nyss på alla tre nummer jag har.. hihi. Hoppas du hör av dig snart!

Bella: Grattis på Födelsedagen! jag har skickat ett mess men ändå... Hoppas du har det bra och en engång, Grattis till Mosterskapet! :-)

Anna M: Saknar dig gumman! Vi pratar ibland.. men inte som förr. Går inte att dra tillbaka tiden.. jag vet. Men vi hittar nog mer till för OSS senare i livet :-) Just nu verkar det ganska så dött på tid, tvvärr!

Anna H: jätte latjo att du flyttat in till stan! Vi ses antagligen på fredag och i slutet av mars.. mycket inbokat nu.. det är såå kul!!

Syster: Vill att du ska veta att jag är stolt över dig och det du gör. Jag kommer att vara näst gladast på din student, näst efter dig! För att du klarat dig igenom alla år. Av ordentligt slit!!

Lajsa: Pratade precis med dig... as usual. Tacka vet jag 3.. vad skulle vi annars göra? Det är som du säger.. det märks inte av att vi inte ses, för vi pratar banne mig varje dag! Om inte flera gånger oxå. hihi

Sara: Trevligt på torsdag tycker jag! Ska se vad vi kan kuckelimucka ihop :-D Utan milk! Funderar på civapcici.. hihi spännande va? :-)

Hanna: Jag e så nyfiken på bilderna som togs på dig i fredags.. se till å släng ut några på bloggen! Tråkigt att jag inte är hemma nästa vecka när du ändå är i trakterna :-(

Jenny: Hallåå!!? Saknar dig! Finns inte mycket tid tillövers nu inte, när du börjat jobba.. hihi Bara inte barnen glömmer varandra!

Hannah: Se till å krya på dig! Tråkigt att vara hemma å dega. Du behövs på ditt jobb :-) Vad kan en sånhär Dam önska sig i födelsedags present då?

Kristin: Vart har våra morgonpromenader tagit vägen?

Emma: Jag e toknervös inför samtalet imorrn! Jag vill ju verkligen inte klanta till mig. Hopaps att han vill träffa mig :-) Då kommer frågan hur jag ska klä mig.. men det är ett senare bekymmer :-P

Johanna: Vi måste verkligen kunna låtarna innan vi sticker till Viktor. När ska vi ta oss tid till det?



Det är så kul för att jag vet att dom flesta av dessa läser min blogg.. vill att ni ska veta att jag tänker på er iaf..  :-)

Kommentarer
Postat av: Hölena

MIN LINA!!!! Du är för underbar!!! jag längtar så tills på fredag. å den 23 maj längtar jag om möjligt ännu mer till:-) God mat, trevligt sällskap, mys, skratt å allt vad det innebär. Kan det bli bättre än att få umgås med sina två allra närmaste pärlor??:-)
SAKNAR DIG!!

2008-03-16 @ 14:54:26
Postat av: Eva Peva

Men jag då? Är jag inte med bland dina girls ;P

2008-03-16 @ 15:42:47
URL: http://jukladdigaredestobattre.blogg.se
Postat av: Sara

civapcici?! Ja, det låter bra det haha. Jag hittade en present till Elliott idag, men det stod att den var från 3 år...löjligt, får leta vidare. By the way...blir glad av att läsa din blogg (inte jämt men ofta) Ses!!

2008-03-16 @ 16:06:53
Postat av: Hannah

Naww.. de tror du? Joo får väl se till å friskna till då.. haha..
har en hel lista.. men den är lite hemlig;P Hoppas det är bättre med er och att ni hade dte bra i helgen!! Krampuss!

2008-03-16 @ 18:12:23
URL: http://hannahmed2h.blogg.se
Postat av: Anna M

Saknar dej oxå gumman!!! Önskar att dygnet hade dubbelt så många timmar så vi kunde få lite tid till o ses. Men som sagt, våran tid komnmer ;) Puss på dej!

2008-03-17 @ 22:14:30

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Om

Min profilbild

Lina

RSS 2.0