Drömmar

Jag drömmer massor varje natt... om jag vaknar mitt i en dröm så kommer jag ihåg den dagen efter.. alla andra drömmar strömmar förbi mitt dagliga medvetande.
Den ena drömmen är sjukare än den andra. Men jag tror som min syster att handlingarna har att göra med dina dagliga besvär och tankar.

Nattens äventyr:
Anna H var gravid, syntes inte mer än en liten bula på magen. Men sen gick vattnet och då var hon tvungen att förklara sig. Vi fick varken tag i Danne eller päronen och värkarna satte igång. jag fick tilbaka samma känslor som vid förlossningen. Vilket kroppsarbete. Jag hjälpte henne klocka värkarna och massera bak i ryggen. Men jag kommer ihåg att jag tänkte "Hur ska va klara oss igenom det här?"
Sen var det dax att ringa Ackis. Jag letade i telefonkatalogen, utan resultat, jätte frustrerande. Och stackars Anna låg och kved... Sen slog jag nått nummer på måfå. Där sa dom att Linda, Lisas mamma, var den enda som hade numret. Och hon var och vinkade av Lisa och Tobbe på Arlanda. Vi iväg med ilfart dit. Anna stånkade å stönade, riktigt hemskt var det. Väl framme så var jag tvungen att utöva de mest konstiga sakerna för att komma åt Linda och numret till Ackis..
(Nu kom jag på: Varför inte åka till Ackis på en gång?? haha.. drömmar)
Jag hoppade på ett ben, skuttade runt, rullade i hissen, slog kullerbytta på stolarna i gaten och drog stackars Tobbe i håret. SEN fick jag äntligen nummret av Linda... hon gav mig ett 08- nummer som såklart inte funkade..
Jobbig sits!
Oj oj oj, vad jag kämpade
Stackars Anna!
Sen vaknade jag av Elliott Mää-mää!

Det var nånting om att Tobbe hade, i smyg köpt en biljett, så att det bara skulle finnas 3 kvar.. och sällskapet på 4 inte kunde åka iväg.

Vad betyder det här?
Får analysera det lite noggranare...
Vad tror ni?

Kommentarer
Postat av: sanna

Hahaha, ojooj.. vilken rolig dröm! kan se dig hoppa runt och dra stackarn i håret hahaha

Kan betyda att du känner att du vill hjälpa till, eftersom du har starka band till händelsen (du fick samma kännslor som vid förlossningen)du försökte hitta nummret, men det gick inte. Jag tror det är typiska jag-vill-hjälpa-men-kanske-inte-räcker-till kännsla.

Forstätt analysera :) jag tror du kan få fram hur mycket som hällst

2008-03-16 @ 13:06:29
URL: http://sannatankar.blogg.se
Postat av: Micaela

du är så rolig =)

2008-03-16 @ 19:13:02
URL: http://micaelasruta.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Om

Min profilbild

Lina

RSS 2.0