Gu va uppskattad jag känner mig!

Tack snälla snälla ni!! Ni har gjort min dag.. hade inga vidare förväntningar på min 24års dag, men ack så bäst den blev!

Det bästa av allt är nog alla för mig "otippade" vänner/bekanta som hört av sig... ni har verkligen gjort min dag. Det är alltså en hel del folk som tänker på mig ändå :-))

Lite klantigheter har man ju hunnit med.. dagen till ära!
 En god vän tittade förbi... har släpat upp sig själv och ungen uppför backen och trapporna.. står utanför min dörr helt rödmosig. Räcker över en påse.. aha, tänkte jag Tek:s förnödenheter... men OJ va tungt det var.. den gled ur min hand! pladdask på golvet.. OJ OJ! Grattis på födelsedagen säger Je.. FAAAAAAN! *pinsamt* öppnar paketet och Javisst, självklart har allt gått i bitar :-(( tyyypiskt mig! Ska gå ner imorrn och flörta lite med personalen... *blink blink* såå TYPISKT MIG!! men en sak höll iag och det var stenhjärtat.. den ligger så fint vid telefonen :-)

En annan sak jag fick idag var så kuuuuuuuuuul... Laj min underbara Laj.. kände sig nog lite nostalgisk och skaffade oss biljetter till  Hovet den 14 April... kl: 19:30... Gissa vad då!? Jo, Backstreet boys.. here we come:-)) Gu va latjo...
I vår ungdom var det bara Offeciellt bara jag som diggade dom. Inte Laj inte.. neee, pojkband.. fjantigt!! Men vem var det som satt där.. med tån och diggade!? kunde alla låtar och sjöng med.. men då var det ju förståss bara vi två! :-) haha
Det är så sant... Backstreet boys- tiden.. det är fotboll, killar, smink, mensproblem, finnar eller ej och tajta vita jeans :-)

Man är nog inte så ensam som man ibland känner sig... :-))

En mycket bra da.. tack ska ni ha!!

Kommentarer
Postat av: Anna

Grattis kompis!! :)

2008-01-04 @ 22:01:58
Postat av: Anonym

Lina det finns bara en som du!
Du är ju för härlig när du skriver:)
Backstreet boys forever...

puss puss

2008-01-05 @ 14:29:59

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Om

Min profilbild

Lina

RSS 2.0