Renoverings tankar

Först och främst har jag gjort en trogen läsare besviken... Det var inte min mening!
När vi var i Västerås sist så skrev jag ett inlägg om dagen innan.. och tänkte skriva ett inlägg om tiden i västerås när jag kom hem. Men det föll bort.. tro inte att  det inte var värt att nämna!! hihi
Js syster Hannah har tagit sitt pick och pack och flyttat till Västerås för ett tag sedan. Hon har pluggat till undersköterska och är arbetar nu på sjukhuset. Hennes sambo Robin pluggar till robotingenjör. Först bodde dom i en studentlägenhet, mycket liten. Men nu har dom köpt en lya. Renoverat och donat. Köket åte ut och in kom ett nytt.. Mycket vackert! Det är så mycket roligare att laga mat i ett nytt kök! :-))

Vi har också planer på att göra om vårat kök. Eller ja planer å planer.. vi har faktiskt satt dom lite i verk också. Vi har inhandlat kakel och lyssnat runt med olika snickerier om vad dom skulle ta för att måla om våra luckor. Det lutar åt att det bli i uppsala.
Vi skapade ju en ganska så hög ribba från början tyvärr. I vår första lägenhet rev vi ut köket och satte in ett helt nytt. Alla vitvaror byttes ut, rubbet! In kom ett Ekkök med rostfriavitvaror. MITT LOVELEY KÖK! *saknar massor*
JAg var tvungen att redan börja igår.. Det har inhandlats tyg på Åhlems som ska bli till gardiner.. så det var det jag gjorde igår kväll.

Resultat:




Vi har bråkat om tapetvalet vi möjligtvis skulle ha i köket.. men det här tyger var så vackert. Har än så länge bara nålat upp det.
Vaxduken är ingen vacker syn tillsammans med allt.. men det är så smidigt med tanke på E. Under är det nämligen ett glasbord.
Jag har varit allergisk mot sådanna hängade gardiner förrut. Men nu var jag tvungen att ändra tankebanorna, jag tyckte det vart vackert. :-)

Nu är det bara öviga köket som behöver piffas upp, det är väl det som komer att ta längst tid. Vi behöver hjälp med bänkskivan och diskmaskinen och det måste sitta på plats innan kaklet kan sättas dit. ska bli kul att kakla. Verkar inte så svårt.. haha. men jag kankse inte ska göra det HELT på egen hand.

När jag ändå lagt utbilder på köket kan jag ju presentera er för övriga lägenheten.
Det var länge sen vi möblerade om, men det var ännu längre sen vissa folk var här. Så ni kankse är lite nyfikna, eller inte! Så långt är det inte till Norrtälje... men det gäller ju att prioritera.
Om jag vill spendera tid med mina vänner så får jag minsann ta mig till Uppsala. Visst, nu har jag väl tid. Men sen då?


Sovrummet- med vår beskyddande Happybuddha


Vardagsrummet, Doris vill absolut vara med på bild.

Då vore det ju orättvist om Bossi inte fick vara med

Kommentarer
Postat av: Micaela

snart har jag massa tid att komma till norrtälje =) men då komemr du säkert hitta ett jobb lagom tills dess =(
puss!

2008-02-03 @ 14:52:19
URL: http://micaelasruta.blogg.se
Postat av: Anonym

Jättefint :)
Jag blir såå sugen på att möblera om och tapetsera om när man ser hur fint andra har det. Iofs har vi varken mycket möbler eller plats att möblera om på.. Satt igår och kikade i Mio katalogen.
Hittade en jättefin skinnsoffa. Iofs skulle jag inte byta ut min underbara manchestersoffa någonsin, men flyttar vi till större så blir det en skinnsoffa :) Dessutom lätt att torka av ifall det skulle kladdas.. =P
Kika på den här bilden: http://mio.se/Sortiment/Matplatser/Matbord/Ljustero/
Superfin tapet i bakgrunden. Jag är lite småförtjust i 60 tal :)

2008-02-03 @ 15:40:59
Postat av: Hannah

hallojsan hejsan! Hahaha, måste framstå som en internetpolis.. men va ju inte så jag menade! :P MEN NU ÄR JAG NÄMND Å INTE KLÄMD IAF;) haha, nämnd å klämd- rimma juh!!*höhöhöh* nej nu e jag trötter! Men shit pommes frites med bearnesås va snyggt! jätte fint i köket- ur snygg tapet!!
Kramåpuss, pussa elliott!

2008-02-03 @ 17:21:19
URL: http://hannahmed2h.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Om

Min profilbild

Lina

RSS 2.0