En uppfostrings miss...

Det är inte lätt... när ungen e sur, grinig och allmänt kinkig. Då gör man som förälder allt som står i ens makt för att få fram ett litet leende... som består i 2sek.. men man lyckades!! å så börjar man om. sen tar påhitten slut och barnet blir mer å mer grinigt. Då tar Jag fram nappen.. en gammal en som legat i leklådan å skräpat. E slutade med napp vid 3 mån, efter det har han noll koll på hur man gör! Jag stoppade in den i munnen på honom. Tugg, tugg,, nej inte den här gången heller.. han meckar lite med den i munnen.. kastar ifrån sig den och tittar surt på mig "ROOOOA MIG"! Den här perioden inträffar så klockrent vid 3-4 tiden varje dag... men han sover ju hela nätterna så jag ska ju inte klaga!
Och nu till min uppfostrings miss.. Jag tar upp nappen i munnen, morrar och står på alla 4a, svingar huvudet fram å tillbaka och E brister ut i skratt, jag gör det om och om igen! han tar nappen från min mun, meckar lite med den, och stoppar tillbaka den igen.. haha. det var ju lyckat tänkte jag! vi gör detta flera dagar i rad. Sen var det dax att gå och träffa de andra barnen på familjecenter. Han blir överlycklig, pratar högt, skrattar och tjoar. rätt som det var börjar ett barn att gråta, mamman går dit med nappen. Fort som fasiken rusar E över golvet.. som en vesssla... sträcker ut armen och TAR UNGENS NAPP.. vänder sig om och TOKFLINAR mot mig!! Det andra barnet skriker, högljutt, och jag säger NEJ E, inte så!! Vad har jag gjort? Hur ska han fatta?!? Ibland får man dra ur folk nappen ur munnen och ibland inte... det är inte lätt, stackar!!

Vi har donat lite här hemma oxå. E har fått eget rum och vi har fått ett sovrum/arbetsrum, men det vart tokfint! verkligen... synd bara på vår fina dyra tapet som nu gästen och E får titta på innan dom somnar. Men det kan vi bjuda på :-D
nej du, nu ska jag in och städa Es nya rum.. den är i behov av en rejäl avsugning! :-))

pöss pöss, folkabuss


Kommentarer
Postat av: Anna

Avsugning???? :D

2007-11-25 @ 19:41:29
URL: http://anna1441.webblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Om

Min profilbild

Lina

RSS 2.0